Μαύρο Ρόδο: Σ’ αγαπώ μην ξανά φύγεις – Πέτρος και Ελισάβετ αφήνουν την Μονή

 

Μαύρο Ρόδο: Σ’ αγαπώ μην ξανά φύγεις – Πέτρος και Ελισάβετ αφήνουν την Μονή

Ο Λευτέρης που κατηγορείται για την κλοπή των εικόνων είναι σίγουρος ότι έχει μπλέξει άσχημα ενώ κάποιοι έχουν αρχίσει να υποψιάζονται ότι η Πολυξένη, έχει βάλει το χέρι της για να κατηγορηθεί.Μαύρο Ρόδο: Σ’ αγαπώ μην ξανά φύγεις – Πέτρος και Ελισάβετ αφήνουν την Μονή

 

Ο Πέτρος και ο Σταυρίνος ανακαλύπτουν ότι η Πολυξένη κρύβεται πίσω από το τηλεφώνημα σας Αρχές.

Ενημερώνει την αστυνομία ενώ η Ευτυχία κάνει προσπάθειες να πείσει τον Γεράσιμο να παραδοθεί. Η Πολυξένη οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα και οι κουβέντες που ανταλλάζουν με το Λευτέρη είναι βαριές. Εκείνος όμως εννοεί κάθε του λέξη.

Σύντομα ο Βίκος εμφανίζεται στο μοναστήρι και ζητά από την Φιλαρέτη να τον κρύψει καθώς βρίσκεται σε κίνδυνο. Εκείνη δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Η παρουσία του την πονάει, η απουσία από τη ζωή του όμως την κάνει να υποφέρει ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 85-86-87-88-89 από 30/1 ως 3/2/2023

Ο Φρέντι έχει μια πληροφορία για τον Βίκο που ενδιαφέρει τον Γιαννίκο και τον Καστρινό. Θα την ανταλλάξει με την ελευθερία του; Η Κασσιανή τα έχει βρει σκούρα αφού η Πολυξένη αποφασίζει να πει στην αστυνομία όλη την αλήθεια για τις εικόνες.Μαύρο Ρόδο: Σ’ αγαπώ μην ξανά φύγεις – Πέτρος και Ελισάβετ αφήνουν την Μονή

Στο μεταξύ η εγκυμοσύνη της Ελισάβετ βρίσκεται σε κίνδυνο. Πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο που θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση εξαιτίας των επιπλοκών. Ευτυχώς όλα θα πάνε καλά τόσο για την ίδια όσο και για το μωρό της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Δήμητρα από τα χέρια των κακοποιών;

Μάλιστα, η Ελισάβετ μαθαίνει συγκινημένη ότι περιμένει κοριτσάκι. Επιστρέφει ξανά στο μοναστήρι αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσει και πάλι την οργή της Κασσιανής και του μητροπολίτη. Το κλίμα είναι εχθρικό όμως έξω απ’ την πύλη της Μόνης, την περιμένει ο Πέτρος.

Η Ελισάβετ πήγε να τον δει και του αποκαλύπτει το φύλο του παιδιού τους. Εκείνος, καταρρέει στα πόδια της.

Σε αγαπώ μην ξαναφύγεις ποτέ της λέει και φιλιούνται. Την σκηνή όμως παρακολουθεί ο Γεράσιμος και βλέπει ότι πια δεν υπάρχει καμία ελπίδα για εκείνον και την Ελισάβετ. Την ίδια στιγμή η Ευτυχία έχει ένα κακό προαίσθημα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *