Η Γη της Ελιάς: «Αν πάθει κάτι το παιδί μου, θα…»

 

Η Γη της Ελιάς: «Αν πάθει κάτι το παιδί μου, θα…»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 23/6 επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς.Η Γη της Ελιάς: «Αν πάθει κάτι το παιδί μου, θα…»

 

Οι αποψινές 23/6 εξελίξεις στη Γη της Ελιάς

Ο Μάνος προσπαθεί με όλους τους τρόπους να πείσει τη Μαρίνα να κάνει την αμνιοπαρακέντηση και η ένταση μεταξύ τους κορυφώνεται επικίνδυνα. Ο Μάνος ζητά τη βοήθεια του Ισίδωρου προκειμένου να την πείσει.Η Γη της Ελιάς: «Αν πάθει κάτι το παιδί μου, θα…»

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Θοδωρής σκοτώνει εν ψυχρώ τον Κοσμά

Η Βασιλική και ο Στάθης πηγαίνουν τη μικρή Στελλίτσα επειγόντως στο νοσοκομείο και η αγωνία τους μεγαλώνει.

Ο Λυκούργος δεν περνάει καθόλου καλά μόνος του στη Μάνη και τα παράπονά του νευριάζουν τη Χάιδω. Η Αναστασία, η οποία είναι μόνη της στο σπίτι της Αθηνάς, καλεί τον Αποστόλη για φαγητό, αλλά η βραδιά δεν εξελίσσεται όπως την περιμένουν.

Η Αρετή βρίσκει την ευκαιρία να επιτεθεί δημοσίως στον Δημοσθένη επειδή παράτησε την Ασπασία, βγάζοντας έτσι και τα δικά της απωθημένα. Η Δήμητρα, αναστατωμένη από τα συναισθήματα που έχει αναπτύξει για τον Ορέστη, εξομολογείται όσα έχουν συμβεί στην Ασπασία.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Ο αδερφός του Νικήτα επιστρέφει και τα διαλύει όλα

 

 

Μία συνάντηση του Μιλτιάδη με τη Βασιλική και ένα τηλεφώνημα που θα ακολουθήσει, δείχνουν πως ο Μιλτιάδης κάτι κρύβει για την οικογένεια Στεφανέα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *