Παγιδευμένοι: Αν σε αφήσω ποτέ ξανά είναι γιατί δεν θα αναπνέω πια

 

Παγιδευμένοι: Αν σε αφήσω ποτέ ξανά είναι γιατί δεν θα αναπνέω πια

Παγιδευμένοι: Αν σε αφήσω ποτέ ξανά είναι γιατί δεν θα αναπνέω πια

Ο πρώτος κύκλος αστυνομικής, δραματική σειρά, πλησιάζει το τέλος του, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. Στο τελευταίο επεισόδιο όλα ανατρέπονται και η ευτυχία μετατρέπεται σε τραγωδία. Όλοι πλέον γνωρίζουν την ενοχή του Άκη για το φόνο του Κοσμά. Δεν έχουν όμως στοιχεία στα χέρια τους. Μόνη τους ελπίδα να βρεθεί το κινητό που έχει κρατήσει ο Αλέκος και πιθανότατα περιέχει ατράνταχτές αποδείξεις.

Όλοι προσπαθούν να τον παγιδεύσουν αλλά αυτή που θα τα καταφέρει και έτσι θα πάρει την εκδίκησή της είναι Υβόννη, που βοηθά την Άννα και τον Δημήτρη να τον συλλάβουν, αφού θα ανακαλύψουν στο χρηματοκιβώτιο του το κινητό με τις αποδείξεις για το φόνο του Κοσμά. Μετά απ’ όλα αυτά οι ήρωες πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια τους, αλλά η ζωή συνεχίζεται και θα βρουν ξανά τους ρυθμούς τους.

Διαβάστε Επίσης  ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ: Χάσατε τα πρώτα επεισόδια; Ο ΑΝΤ1 τα προβάλει ξανά σε επανάληψη

 

Η χαρά γίνεται εφιάλτης.

Ο Δημήτρης αποφασίζει να πάει μόνος του διακοπές με το τροχόσπιτο. Στη διαδρομή όμως τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Η Άννα εμφανίζεται μπροστά του και έτσι αποφασίζουν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους που δοκιμάστηκε σκληρά. Λίγο καιρό μετά παντρεύονται σε μια ονειρεμένη παραλία με κουμπάρο τον Σταύρο και τον Αντρέα και η ευτυχία τους πια μοιάζει ολοκληρωμένη.

“Αν σε αφήσω ποτέ ξανά είναι γιατί δεν θα αναπνέω πια. Μόνο γι’ αυτό!”, της λέει. Έξι μήνες μετά τον γάμο, ο Δημήτρης δολοφονείται και μάλιστα τα στοιχεία δείχνουν ότι η ένοχη είναι η Άννα. Ο Ανδρέας της χτυπά την πόρτα θυμωμένος. “Ξέρω ότι είσαι μέσα”. Σπάει την πόρτα. Εκείνη έχει αίματα στα ρούχα της. Τείνει τα χέρια και της πέρνα χειροπέδες.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 12/10)

Την κοιτάζει με μίσος. “Πως μπόρεσες;”, της φωνάζει και την οδηγεί στο τμήμα. Εκείνη έχει άδειο βλέμμα. Στην ανάκριση αρνείται να μιλήσει και ζητάει να υπογράψει στην κατάθεση της. Ο Ανδρέας δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό που έχει συμβεί.

“Πως σκότωσες τον Δημήτρη;“, την ρώτα εκεί και εκεί τελειώνει ο πρώτος κύκλος. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ολοκληρώνεται και ρόλος του Δημήτρη, καθώς στον δεύτερο κύκλο θα παρακολουθήσουμε τι προηγήθηκε στους σε έξι αυτούς μήνες, από το γάμο μέχρι τη δολοφονία του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *