Η Γη της Ελιάς – Ραγίζει καρδιές: «Φύγε να γλιτώσεις, σ’ αγαπώ πολύ»

Ο γάμος ματαιώνεται. Ο Κουράκος μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο της Ευτυχίας και η καρδιά του σπάει σε χίλια κομμάτια, στην γη της ελιάς. Χρέος του είναι να τη συλλάβει, αλλά δε μπορεί να το κάνει. Πώς να την κλείσει στη φυλακή, όταν την αγαπά τόσο πολύ;

Η Ευτυχία αναγκάζεται να του ομολογήσει όλη την αλήθεια. Άλλωστε, δεν έχει νόημα πια. Ο Κουράκος επιβεβαιώνεται και καταρρέει. Η γυναίκα που αγάπησε, είναι φόνισσα και του έκρυψε κάτι κρυφό. Πώς να την κοιτάξει ξανά στα μάτια;

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο δολοφόνος του Άγγελου αυτοκτονεί

Εντωμεταξύ, ο Δαμιανός ενημερώνει τον Κουράκο ότι το αίμα που βρέθηκε στο σπίτι της Ευτυχίας δεν είναι δικό της και έτσι θα πρέπει να προχωρήσει σε νέα εξέταση DNA για να δουν αυτή τη φορά αν το αίμα είναι του Ανέστη.

Ο Δαμιανός του ανακοινώνει πως θα τον καταδώσει στην αστυνομία και πως δε τον ενδιαφέρει καθόλου για τις συνέπειες. Ο Κουράκος, όσο κι αν αγαπά τη δικαιοσύνη, άλλο τόσο αγαπά και την Ευτυχία, παρά τον φόνο που έκανε, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το ψυχολογικό τραύμα της Αναστασίας στο φως


Έτσι, της ζητά να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει μακριά, γιατί κινδυνεύει! Ο Δαμιανός ξεκινά τις έρευνες και είναι έτοιμος να τη συλλάβει. Η Ευτυχία μαζεύει δυο ρούχα σε μια βαλίτσα κι εξαφανίζεται από προσώπου γης..

Ο Κουράκος την αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια και της ζητάει να προσέχει. Οι συνέπειες στο τμήμα, θα είναι τεράστιες…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *