Δολοφονία στην Κω: Ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία στον Μπαγκλαντεσιανό

Συμπληρωματική δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, αν και η έρευνα συνεχίζεται, δεν είναι πολύ αισιόδοξοι για τα αποτελέσματα, καθώς το σώμα της κοπέλας και η σακούλα ήταν μέσα στα νερά και αυτό δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στους αναλυτές, για να μπορέσουν να εντοπίσουν DNA και αποτυπώματα.

Την ίδια ώρα από την ανάλυση του στίγματος των κινητών τηλεφώνων φαίνεται ότι κάποιες στιγμές ο Μπαγκλαντεσιανός κλείνει τα δεδομένα του κινητού του σαν να ξέρει ότι έτσι «χάνεται» και δεν μπορεί να αποτυπωθεί το στίγμα του. Τις επίμαχες ώρες φαίνεται μάλιστα παράλληλη κίνηση στα ίδια σημεία των κινητών τόσο του 32χρονου, όσο και του 27χρονου θύματος.

Διαβάστε Επίσης  Κόλαφος το πόρισμα για το θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο! Είχε «βίαιο και ασφυκτικό θάνατο»!

Η ανακρίτρια δεν αποκλείει η ανθρωποκτονία να έγινε στην αρχή του βάλτου, η κοπέλα να αντιστάθηκε όταν ο δράστης της επιτέθηκε και εκεί να έγινε η δολοφονία της.

Εν τω μεταξύ, νέα στοιχεία προέκυψαν, καθώς οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο με το θύμα να βγαίνει μαζί με τον 32χρονο κατηγορούμενο από το σπίτι του, πριν το έγκλημα.

Το βίντεο επιβεβαιώνει πως το έγκλημα δεν έγινε μέσα στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού, όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του και ο 27χρονος συγκάτοικός του.

Διαβάστε Επίσης  Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Επτά τα άτομα που συμμετείχαν στην τρομοκρατική επίθεση - Πώς έδρασαν

Να σημειωθεί ότι, ο συγκάτοικος του κατηγορουμένου κλήθηκε την Πέμπτη (22/6) από τις αρχές για συμπληρωματική κατάθεση καθώς διαπιστώθηκαν αντιφάσεις σχετικά με την βραδιά της δολοφονίας της 27χρονης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *