Η Γη της Ελιάς: Θα παντρευτείς μια δολοφόνο;

 

Η Γη της Ελιάς: Θα παντρευτείς μια δολοφόνο;

Ο Κουράκος συναντά και πάλι τον Δαμιανό, ο οποίος τον συμβουλεύει βρει μια δικαιολογία και να αναβάλει τον γάμο του.Η Γη της Ελιάς: Θα παντρευτείς μια δολοφόνο;

 

«Φοβάμαι ότι θα πας να παντρευτείς και δεν θα έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα DNA!

 

Μετά τι θα κάνεις; Αν τον έφαγε αυτή τελικά, θα παντρευτείς μια δολοφόνο;», τον ρωτάει.

«Δαμιανέ όλο αυτό το έκανα για να μου φύγει η ιδέα, που μου κόλλησε στο μυαλό!Στην πραγματικότητα δεν το πιστεύω με τίποτα…», του απαντάει ο Κουράκος, όμως εκείνος επιμένει λέγοντας του να προετοιμαστεί για όλα…Ο Λυκούργος πηγαίνει στο σπίτι της Αθηνάς για να της μεταφέρει όσα έμαθε για την μικρή Φιλιώ.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Επιφάνιος συναντά τον Ραζίνη στη φυλακή

«Με πήρε τηλέφωνο η διευθύντρια του Ιδρύματος. Έχει αντιληφθεί ότι κάποια παιδιά κάνουν bullying στη Φιλιώ…» την ενημερώνει. «Θέλω να έρθει να μείνει εδώ μαζί μου! Σε παρακαλώ! Κάνε ό,τι περνάει απ’ το χέρι σου!», του ζητάει κι εκείνος της υπόσχεται να κάνει ότι μπορεί.

Αργότερα, η Ιουλία πηγαίνει στο γραφείο του Λυκούργου και αφού πρώτα συζητήσουν για τις βραβεύσεις και τις υποτροφίες των μαθητών, εκείνος της ανοίγει κουβέντα για τον Στάθη. «Κάνε επιτέλους ένα βήμα πίσω με τον Στάθη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή απειλεί τον Κουράκο

Αμαρτία είναι βρε παιδάκι μου…», την συμβουλεύει, αλλά η Ιουλία είναι ανένδοτη.

«Λυκούργο, σε παρακαλώ μην ανακατεύεσαι! Εγώ με τον Στάθη τελειώσαμε! Δεν ξαναγυρνάω δίπλα του, ούτε νεκρή!», του
ξεκαθαρίζει.

Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος τηλεφωνεί στην Βασιλική για να της ζητήσει τον λόγο που του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα. «Δεν ντρέπεσαι να με υποπτεύεσαι; Σου έχω δώσει ποτέ δικαίωμα;», τον ρωτάει θιγμένη κι εκείνος προσπαθεί να την ηρεμήσει και να της εξηγήσει ότι απλά ζηλεύει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *