To Προξενιό της Ιουλίας: Μοιραία συνάντηση φέρνει συνέπειες

 

To Προξενιό της Ιουλίας: Μοιραία συνάντηση φέρνει συνέπειες

To Προξενιό της Ιουλίας: Μοιραία συνάντηση φέρνει συνέπειες

 

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας», καθώς μια μοιραία συνάντηση ανάμεσα στις δυο θανάσιμες εχθρούς, τη Στάσα και την Κυριακούλα θα έχει δυστυχώς ολέθριες συνέπειες.

Συγκλονιστική εξέλιξη βυθίζει στο πένθος την οικογένεια Ραζίνη

Η υπόθεση του Ρήγα προσπαθεί ακόμα να διαλευκανθεί και να αποκαλυφθούν όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνον και στον Στράτο στην αιματοβαμμένη συνάντησή τους στο νεκροταφείο.

Εντωμεταξύ Ο Γκλαβάνης πηγαίνει συχνά στο σπίτι της Κυριακούλας εξαιτίας της ασθένειας της και έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Φιλιώ.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ακόμη ένας ηθοποιός μπαίνει στη σειρά – Ο ρόλος του

Ο γιατρός συστήνει στον γιο και τη νύφη της να φροντίζουν για την ψυχική της ηρεμία και να αποφεύγονται οι εντάσεις και οι συγκινήσεις, καθώς η καρδιά της είναι επιβαρυμένη από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Έτσι τόσο ο Γρηγόρης όσο και η Φιλιώ αλλά και η Αλεξάνδρα προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για την Κυριακούλα και όπως όλα δείχνουν η κατάστασή της σταθεροποιείται.

Κάποια στιγμή η Στάσα όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας» σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, πηγαίνει στο νεκροταφείο στον τάφο του άντρα της και εκεί συναντά την Κυριακούλα, η οποία νιώθει ιδιαίτερο μίσος για εκείνη.

Διαβάστε Επίσης  Γιώργος Χριστοδούλου – Σασμός: «Ο Σταύρος κι η Αργυρώ δεν αγαπιούνται»

Για ακόμα μια φορά οι δυο γυναίκες έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση και τότε η καρδιά της Κυριακούλας την προδίδει. Πέφτει κάτω χάνοντας τις αισθήσεις της και η Στάσα έντρομη διαπιστώνει ότι η γυναίκα δεν ζει.

Μόλις μαθαίνει ο Γρηγόρης και η Αλεξάνδρα τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας τους, βυθίζονται στο πένθος και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο που νιώθουν από την απώλεια της.

Η έχθρα των οικογενειών Ραζίνη και Σκούταρη πλέον είναι αγεφύρωτη….

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *