OPEN: Ξεκινάει άμεσα η νέα σειρά «Το μυστικό της πεταλούδας»

 

OPEN: Ξεκινάει άμεσα η νέα σειρά «Το μυστικό της πεταλούδας»

OPEN: Ξεκινάει άμεσα η νέα σειρά «Το μυστικό της πεταλούδας»

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από την Δευτέρα 26/6, ξεκινάει η νέα -καθημερινή- δραματική σειρά του OPEN με τίτλο: «Το μυστικό της πεταλούδας».

 

«Το μυστικό της πεταλούδας» είναι μια κυπριακή σειρά, με μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο, και θα προβάλλεται στο OPEN, Δευτέρα με Κυριακή στις 17:00, και θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού (με δυο ώρες προβολής).

OPEN: Ξεκινάει άμεσα η νέα σειρά «Το μυστικό της πεταλούδας»
Τα γυρίσματα της συγκεκριμένης σειράς είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, ενώ σκηνές γυρίστηκαν και στη Σαντορίνη. Προβάλλεται με επιτυχία στο κυπριακό ΡΙΚ.

Η Υπόθεση
25 χρόνια πριν η Βαγγελιώ προσπαθεί να δραπετεύσει από τον βίαιο άντρα της, έχοντας μαζί της τον 5χρονο γιό της Μιχάλη και την ενός έτους κόρη της. Ο Κυριάκος, ο άντρας της, θα την σταματήσει. Και η Βαγγελιώ αναγκάζεται να φύγει στο εξωτερικό αφήνοντας πίσω τα δύο της παιδιά. Τον Μιχάλη που πνίγηκε στη θάλασσα και την Ειρήνη που την έδωσε σε ένα ίδρυμα!

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 94 ,95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100

Σήμερα, η μοίρα την αναγκάζει να επιστρέψει στην Κύπρο με τη νέα της οικογένεια και με το νέο της όνομα. Οι μνήμες θα ξυπνήσουν για την Εύα (Ελισάβετ Μουτάφη) και το ένστικτο της μάνας θα την οδηγήσει στο δρόμο της εκδίκησης.

Ο πρώην άντρας της, Χριστόφορος Ξένος (Γιώργος Νινιός) είναι πλέον ένας διακεκριμένος αρχιτέκτονας, παντρεμένος με μια νεότερη του γυναίκα την Αλεξία (Κατερίνα Μισηχρόνη).

Παράλληλα, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται ανάμεσα στο Μάρκο (Δημήτρης Γκουτζαμάνης) και την Αλεξία. Ένας έρωτας παράνομος αλλά και καταδικασμένος ανάμεσα στα μυστικά που κρύβει το παρελθόν και στα παιχνίδια που παίζουν οι συμπτώσεις του παρόντος. Και στο νανούρισμα της πεταλούδας, ο κάθε στίχος του και ένα μυστικό. Μια σειρά που υμνεί την αγάπη της μάνας και που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στη δύναμη του έρωτα!

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: «Δε θέλω να μαθευτεί ότι η Ουρανία είναι μάνα μου»

Η σκηνοθεσία είναι του Σταύρου Ποταμάρη. Το σενάριο είναι της Άντας Γκουρμπαλή. Παίζουν οι Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Νεοκλής Νεοκλέους, Δημήτρης Γκουτζαμάνης και Μαρίλλια Γιαλλουρίδου.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *