Ναυάγιο Πύλος : Η αγάπη στα κιγκλιδώματα

Ναυάγιο Πύλος : Η αγάπη στα κιγκλιδώματαΈνα πραγματικό θαύμα έζησε ένας άνδρας που έσπευσε στην Καλαμάτα και βρήκε ζωντανό τον αδερφό του μετά το τραγικό ναυάγιο της Πύλου. Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν όταν τα δύο αδέρφια συναντήθηκαν είναι συγκλονιστικές.

Στο λιμάνι της Καλαμάτας έχουν σπεύσει συγγενείς των επιβατών του μοιραίου σκάφους από μέρη της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης όπου διαμένουν, από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστά τα νέα για το ναυάγιο.

Ανάμεσά τους ο Φάρντι που στάθηκε στα κιγκλιδώματα που είχαν στηθεί και προσπαθούσε να αγκαλιάσει τον αδερφό του Μοχάμεντ που διασώθηκε από το πολύνεκρο ναυάγιο.

Με δάκρυα στα μάτια τα δύο αδέρφια κρατούσαν ο ένας το πρόσωπο του άλλου και αγκαλιάζονταν. Ο Φάρντι, Σύρος πρόσφυγας, ήρθε από την Ολλανδία για να ψάξει και τελικά να βρει τον 18χρονο αδερφό του Μοχάμεντ που επέβαινε στο μοιραίο αλιευτικό πλοίο που βυθίστηκε. Ο Μοχάμεντ είχε ξεκινήσει από τη Λιβύη με προορισμό την Ιταλία.

Διαβάστε Επίσης  Στάση εργασίας σήμερα στον ΟΑΣΑ

Η στιγμή που συναντιούνται στο λιμάνι της Καλαμάτας είναι σπαρακτική.

Οι δυο τους κλαίνε αγκαλιασμένοι με τον επιζώντα να ξεσπά σε λυγμούς μετά τα όσα έχει ζήσει και τον αδερφό του να προσπαθεί να του δώσει κουράγιο.

Η εικόνα και οι πληροφορίες του κειμένου  από το star

Σπαραγμός μεταξύ των δύο αδελφών. Σπαραγμός και στην ψυχή μου.

Δεν την άντεξα αυτή την εικόνα και θέλησα να μοιραστώ μαζί σας τον δικό μου σπαραγμό.  Αυτό ζω βλέποντας αυτή την εικόνα.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Δείτε πού θα σημειωθούν υψηλές θερμοκρασίες σήμερα

Θεωρούσε τον αδελφό του νεκρό και τον βρήκε ανάμεσα στους επιζώντες. Εγώ θα ήθελα να σφίξω τον αδελφό μου στην αγκαλιά  μου. Εσείς όχι?  Φυσικά το ίδιο θα θέλατε και σεις.

Φυσικά αυτό είναι η αυτονόητη ανάγκη της στιγμής.

Δεν θα σχολιάσω  εγώ το γεγονός . Αφήνω  τον καθένας σας να σκεφτεί  ποιος κινδύνευε αν αυτά τα δύο αδέλφια χωνόταν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου χωρίς τα κιγκλιδώματα

στη μέση….

fiftififti

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *