Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 203 , 204 , 205 , 206, 207 , 208

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 203 , 204 , 205 , 206, 207 , 208: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 203 στις 25/6/2023
Επεισόδιο 203
Κυριακή
H Μαρίνα αρνείται κατηγορηματικά να κάνει αμνιοπαρακέντηση παρά τις πιέσεις της Ιουλίας του Ισίδωρου και του Μανού. Η Δήμητρα αναστατωμένη για τα συναισθήματά που έχει αναπτύξει για τον Ορέστη εξομολογείται όσα έχουν συμβεί στην Ασπασία και εκείνη της δίνει την ευχή της να προχωρήσει την ζωή της.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 204 στις 26/6/2023
Επεισόδιο 204
Δευτέρα
Ο γυναικολόγος της Μαρίνας υποπτεύεται στο έμβρυο εμφανίζει σύνδρομο Έντουαρντς. Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για την υγεία του μωρού.

Τα παιδιά που γεννιούνται με το σύνδρομο Έντουαρτς μπορεί να έχουνε νεφρική δυσπλασία, συγγενείς καρδιοπάθειες ομφαλοκήλη, οισοφαγική ατρησία νοητική υστέρηση, καθυστέρηση στην ανάπτυξη, δυσκολίες στη σίτιση, δύσπνοια και αρθρογρύπωση.

Ο Μάνος πανικοβάλλεται από την ιατρική πρόγνωση και ο Ισίδωρος προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Όταν συνειδητοποιεί κι αυτός πως οι απόψεις του γιατρού ευσταθούν ξεκαθαρίζει στον Μάνο πως η Μαρίνα πρέπει να πειστεί άμεσα και να προχωρήσει με την εξέταση, πρώτου είναι αργά και ότι πρέπει να διακόψει άμεσα την κύηση.

Η Δήμητρα μετά από πολλές αμφιταλαντεύσεις θέλει να προχωρήσει την ζωή της και αποχωρίζεται το δαχτυλίδι που της είχε χαρίσει ο Κίμωνας. Ο Πότης αποφασίζει να φροντίσει την υγεία του αρχίζοντας γυμναστική. Στο πλευρό του πάντα η Άννα να τον συντροφεύει στο γυμναστήριο προκειμένω να τον ενθαρρύνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης απορρίπτει την Εύα

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 205 στις 27/6/2023
Επεισόδιο 205
Τρίτη
Η Χάιδω μαθαίνει για την μικρή περιπέτεια της μικρής Στελλίτσας και αποφασίζει να επιστρέψει στη Μάνη. Η Χάιδω και η Αθηνά χαιρετούν τη Μαρία και επιστρέφουν.

Ο Λυκούργος ενημερώνει την Αθηνά ότι το σκάνδαλο που είχε δημιουργηθεί με την δίκη της και όσα αποκαλύφθηκαν για το Δημήτρη δεν θα βοηθήσουν καθόλου στην διαδικασία της υιοθεσίας.

Στην Χάιδω κάνει σαν θυμωμένος έφηβος και εξακολουθεί να της κρατάει μούτρα για την απουσία της. Ο Φίλιππος τα έχει βρει μπαστούνια με τον νέο λοχία και ανησυχεί μήπως δεν του εγκρίνει την πρώτη άδεια. Παράλληλα ένας αιφνίδιος φορολογικός έλεγχος ταράζει το Δημοσθένη ενώ η Ασπασία δε λέει να ξεπεράσει το χωρισμό τους.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 206 στις 28/6/2023
Επεισόδιο 206
Τετάρτη
Ο Μιλτιάδης περικυκλώνει την οικογένειά του Φίλιππου κι αυτή τη φορά αλιεύει πληροφορίες από την Αρετή. Ο Ορέστης προσπαθεί να πλησιάσει τη Δήμητρα αλλά εκείνη του ζητάει χρόνο. Ο Μιλτιάδης εξακολουθεί να παρακολουθεί την Βασιλική και βρίσκει την ευκαιρία να της ζητήσεις το τηλέφωνο της για να κανονίσουν να ξανά βγουν για φαγητό.

Την ίδια ώρα ο Φίλιππος προσπαθεί να πάει με τα νερά του λοχία αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Ευτυχία κανονίζει bachelor στο καφενείο ενώ ο Ορέστης καλεί τη Δήμητρα να φάνε μαζί στο σπίτι του και εκείνη δέχεται.

Η Άννα διαμορφώνει το τραπέζι στο καφενείο με τη βοήθεια του Πότη και προετοιμάζει το πάρτυ της Ευτυχίας. Το ίδιο βράδυ που όλα τα κορίτσια γιορτάζω μαζί ο Κουράκος μαθαίνει ότι το αίμα στον τοίχο δεν ήταν της Ευτυχίας και διατάζει να συγκριθεί με το αίμα του Ανέστη.

Διαβάστε Επίσης  Έλλη Τρίγγου: Αυτό θα είναι το τέλος στην Μάγισσα

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 207 στις 29/6/2023
Επεισόδιο 207
Πέμπτη

Ο Στάθης είναι αρκετά αγχωμένος με τις ζαλάδες που τον ταλαιπωρούν και προχωρά σε εξετάσεις αίματος. Η Αλκμήνη αναβάλει το σύμφωνο συμβίωσης και η Αντωνία γίνεται έξαλλη. Ο Μιλτιάδης συνεχίζει να πλευρίζει την Βασιλική και την Θοδώρα αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα τις πραγματικές του προθέσεις.

Η Στέλλα προχωρά με το σχέδιο της και προτείνει στην Όλγα, μία γυναίκα που εργάζεται στο διαγνωστικό κέντρο να παραποιήσει την εξέταση της Ρένας (Πολυξένη Σάββα) έναντι 50.000 €. Η Όλγα καταγγέλλει στην αστυνομία τη Στέλλα.

Ένας έντονος πόνος οδηγεί την Ασπασία στο νοσοκομείο. Ο Δημοσθένης και η Ειρήνη αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας της ενώ στο νοσοκομείο σπεύδει και η Αρετή.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 208 στις 30/6/2023
Επεισόδιο 208
Παρασκευή

Ο Κουράκος συλλαμβάνει τη Στέλλα βάζοντας τέλος στο σατανικό της σχέδιο. Παράλληλα καλεί τον Μάνο στο γραφείο του και τον ενημερώνει για την κατάσταση αφού ένα μέρος του σχέδιο αφορούσε κι εκείνον με τη Μαρίνα.

Ο Χάρης είναι ο πρώην της Στέλλας, της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Μανού. Η Ασπασία χειρουργείται στην σχολή και ο Δημοσθένης δε φεύγει λεπτό από δίπλα της αγωνιώντας για την τύχη της υγείας της, παρότι έχουν χωρίσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *