Μαύρο Ρόδο: “Είσαι κλέφτρα”- Η Κασσιανή κατηγορεί την Φιλαρέτη

 

Μαύρο Ρόδο: “Είσαι κλέφτρα”- Η Κασσιανή κατηγορεί την Φιλαρέτη

Η Κασσιανή για να απαλλαγεί από την Φιλαρέτη οργανώνει ένα ύπουλο σχέδιό με τη βοήθεια της Πολυξένης που επίσης θέλει να πάρει τα πάντα από το Λευτέρη.Μαύρο Ρόδο: “Είσαι κλέφτρα”- Η Κασσιανή κατηγορεί την Φιλαρέτη

 

Έτσι, το βράδυ η Πολυξένη παίρνει δύο πολύτιμες εικόνες από το μοναστήρι με τη βοήθεια της Ηγουμένης και τις κρύβει στο σπίτι του Λευτέρη.

Την επόμενη μέρα η Κασσιανή δήθεν ανακαλύπτει ότι δύο πίνακες λείπουν αλλά κανείς δεν έχει να δώσει απάντηση. “Μόνο δύο άνθρωποι γνωρίζουν που βρίσκονται αυτές οι εικόνες κι εφόσον δεν είμαι εγώ μάλλον η προηγούμενη Ηγουμένη θα είναι σε θέση να μας απαντήσει.” λέει και κοιτάζει την Φιλαρέτη.Μαύρο Ρόδο: “Είσαι κλέφτρα”- Η Κασσιανή κατηγορεί την Φιλαρέτη

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση

Αυτό είναι εξωφρενικό! Να με κατηγορείς για κλοπή;” Η Κασσιανή βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να κατηγορήσει την Φιλαρέτη μπροστά στο μητροπολίτη. “Είσαι κλέφτρα ναι!” φωνάζει. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία δίνει πληροφορίες για το που μπορεί να βρίσκονται οι κλεμμένες εικόνες φυσικά.

Από πίσω κρύβεται η Πολυξένη που δίνει οδηγίες για το σπίτι του Λευτέρη. Σύντομα ανακαλύπτονται από την αστυνομία ότι αριθμός που τους έδωσε μια κρίσιμη πληροφορία για τις κλεμμένες εικόνες ανήκει στην Αυξεντία.

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει 54-55-56: τι μπορεί να της κρύβει η Νικολέττα;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *