Παγιδευμένοι: Γεράσιμος και Δημήτρης σε ένα σχέδιο φωτιά

 

Παγιδευμένοι: Γεράσιμος και Δημήτρης σε ένα σχέδιο φωτιά

Παγιδευμένοι: Γεράσιμος και Δημήτρης σε ένα σχέδιο φωτιά

Ενώ η ατμόσφαιρα παραμένει βαριά στο σπίτι της οικογένειας Μαρκέτου, ο Γεράσιμος αναλαμβάνει δράση και ζητά από τους ανθρώπους του να βρουν τον Άκη. Μόλις τον εντοπίζουν, αυτός πανικοβάλλεται και προσπαθεί να ξεφύγει, όμως οι μπράβοι του Γεράσιμου τον πιάνουν και τον μεταφέρουν στο μαγαζί του.

Εκεί όμως καταφθάνει σύντομα και ο Δημήτρης, ο οποίος απαιτεί από τον παππού να αφήσει τον Άκη ελεύθερο, ενώ έξω βρίσκονται ο Ανδρέας με τον Σταύρο. Ο Άκης τελικά φεύγει μη πιστεύοντας στην τύχη του και Γεράσιμος χαμογελά πονηρά.

Διαβάστε Επίσης  Φλόγα και Άνεμος: Η υπόθεση της νέας σειράς της ΕΡΤ

Όλο αυτό ήταν ένα σχέδιο που σκαρφίστηκε με τον εγγονό του προκειμένου να τρομοκρατήσουν τον νεαρό, ώστε να κάνει το μεγάλο λάθος. Την ίδια στιγμή ο Αλέκος μαθαίνει εμβρόντητος ότι η Υβόννη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Πάει να της μιλήσει και την βρίσκει με μία δημοσιογράφο, στην οποία δίνει συνέντευξη για την μαρτυρική ζωή που πέρασε στο πλευρό του.

Πλέον όλα γύρω του αρχίζουν να καταρρέουν και αυτή είναι μόνο η αρχή. Η Κατερίνα ειδοποιεί την Άννα πως ο Μάρκος θέλει να της μιλήσει και αυτός της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια, για το τι συνέβη στον πατέρα της. Της λέει πως ο Χατζής φούντωσε μέσα του την δίψα να εκδικηθεί τον Θοδωρή και πως ο Άκης ύστερα από εντολή του Άγγελου, ακολούθησε και τους δυο τους στην αποθήκη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης Πολιορκεί Ξανά Την Ιουλία Λίγο Πριν Ανέβει Τα Σκαλιά Της Εκκλησίας

Αυτός τελικά σκότωσε τον Κοσμά και έθαψε το πτώμα. Η Άννα τον ρώτα αν μπορούν να το αποδείξουν και ο Μάρκος της λέει για το κινητό του Άκη που βρίσκεται στο γραφείο του Αλέκου. Για το ίδιο κινητό μιλάει και ο Γεράσιμος στον Δημήτρη, λέγοντάς του πως κρύβει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητα του Θοδωρή.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *