Έρωτας Φυγάς: Περιπλανιέται μόνη της, αφού γλιτώνει από του Χάρου τα δόντια

 

Έρωτας Φυγάς: Περιπλανιέται μόνη της, αφού γλιτώνει από του Χάρου τα δόντια

Τα επόμενα επεισόδια, λίγο πριν το τέλος, κόβουν την ανάσα.Έρωτας Φυγάς: Περιπλανιέται μόνη της, αφού γλιτώνει από του Χάρου τα δόντια

 

Ο Ιάσονας θα ξεπεράσει για ακόμη μια φορά τα όρια, στον Έρωτα Φυγά.

 

Δίχως να το σκεφτεί, αρπάζει την Αλεξάνδρα και απειλεί να την δολοφονήσει εν ψυχρώ, έχοντας χάσει τα λογικά του τελείως πια από την απιστία της.

Εκείνη τον ικετεύει να μη την σκοτώσει. Πέφτει στα πόδια του, τον παρακαλάει να μη την απομακρύνει από τα παιδιά της, να μη της πάρει τη ζωή! Ο Ιάσονας έχει θολώσει, δε καταλαβαίνει πια τι κάνει. Η ντροπή που αισθάνεται για αυτή την γυναίκα, είναι τεράστια.Έρωτας Φυγάς: Περιπλανιέται μόνη της, αφού γλιτώνει από του Χάρου τα δόντια

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 50, 51, 52

Μια μέρα, αρπάζει την Αλεξάνδρα από το χέρι και την σέρνει σε ένα δάσος, μακριά από το Κιάρι. Εκεί, βγάζει το όπλο του, την σημαδεύει στο κεφάλι και της φωνάζει πως ήρθε το τέλος της!

Η Αλεξάνδρα κλαίει, τον ικετεύει να μη την σκοτώσει, όμως ο Ιάσονας δεν ακούει λέξη! Οπλίζει και είναι έτοιμος να τη δολοφονήσει και να αφήσει το πτώμα της στην ερημιά! Την τελευταία στιγμή, βέβαια, δειλιάζει.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη : Ελπίδα και Άρης ζουν κρυφά τον έρωτά τους

Ο Ιάσονας φεύγει κι αφήνει την Αλεξάνδρα να περιπλανιέται μόνη της, χωρίς χρήματα, χωρίς ελπίδα, στον Έρωτα Φυγά. Κανείς δε μπορεί να την βοηθήσει.. Όταν καταφέρνει να βρει τον δρόμο της επιστροφής για το Κιάρι, αρπάζει εκείνη το όπλο στα χέρια της.

Οι συνέπειες προβλέπονται ολέθριες.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *