Η Γη της Ελιάς: Το τέλος της Δήμητρας Γιατράκου στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος της Δήμητρας Γιατράκου στη σειρά

Η Δήμητρα Γιατράκου θα μας απασχολήσει αρκετά, ως το τέλος της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Μπορεί η ίδια να έχει πείσει τον εαυτό της πως δε θέλει να ερωτευτεί ξανά, όμως ο Ορέστης δε γίνεται να της περάσει απαρατήρητος.

Ο γυμναστής είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της. Κάνει τα πάντα για να την διεκδικήσει, για να την κάνει δική του.. Η Δήμητρα, αν και ανταποδίδει στο φιλί του, έπειτα κάνει τα πάντα, για να τον απομακρύνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω κλείνει την Βασιλική στο σπίτι

Πώς θα την βρει το τέλος της β’ σεζόν και με ποιον τρόπο ο Ορέστης θα κερδίσει την Δήμητρα, στην γη της ελιάς; Κι όμως, ο ήρωας αυτός θα επιμείνει, θα την καλέσει σπίτι του για φαγητό και οι δυο τους θα περάσουν μια καυτή βραδιά.

Από εκείνο το σημείο και μετά, η Δήμητρα θα αναθεωρήσει πολλά. Ο Κίμωνας ήταν μεν ο άντρας της ζωής της, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να μείνει για πάντα κολλημένη στις αναμνήσεις που της χάρισε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Περνά στην αντεπίθεση

Έτσι, λίγο πριν το φινάλε, θα πάρει την μεγάλη απόφαση και θα αφεθεί στην αγκαλιά του Ορέστη, αφήνοντας στην άκρη το παρελθόν. Οι δυο τους θα γίνουν ένα εκρηκτικό ζευγάρι, χωρίς να γνωρίζουν ότι παλεύουν για τον ίδιο σκοπό.

Ο φάκελος του Κίμωνα θα ανοίξει ξανά στην τρίτη σεζόν και μαζί θα εξιχνιάσουν το έγκλημα. Αυτό θα τους ενώσει ακόμη περισσότερο..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *