Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σέρνει την Στέλλα στη φυλακή

Στη φυλακή θα μπει η Στέλλα, αδελφή της Ρένας, στην γη της ελιάς. Δυστυχώς για την ίδια, τα πανούργα σχέδιά της θα καταρρεύσουν.. Οι προσπάθειές της να χωρίσει το ζευγάρι, θα πέσουν στο κενό.

Η Στέλλα θα κάνει τα πάντα, για να “ρίξει” το μωρό της η Ρένα. Σκοπός της είναι να ανακοινωθεί στην εγκυμονούσα πως το παιδί της κινδυνεύει να πεθάνει. Για να πραγματοποιηθεί αυτό, θα πρέπει να δωροδοκήσει μία υπάλληλο στο ιατρείο.

Με το ποσό των 50.000 ευρώ, η Στέλλα ζητά από την γραμματέα του ιατρού της να ανακοινώσει στην Ρένα πως το παιδί της δε θα γεννηθεί, και πως πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε διακοπή κύησης.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών – Μιράντα: «Μην παίζεις με τα συναισθήματα μου»

Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να παραποιήσει τις εξετάσεις, ούτως ώστε να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Δυστυχώς για την Στέλλα, η γραμματέας η οποία καλείται να κάνει αυτό το λάθος, παίρνοντας το μεγάλο αυτό χρηματικό ποσό, είναι έντιμη επαγγελματίας.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, η γραμματέας, όχι μόνον αρνείται να πάρει τα λεφτά, αλλά καταγγέλλει την Στέλλα στην αστυνομία, ζητώντας την άμεση τιμωρία της. Ο Κουράκος σπεύδει στο ιατρείο και δίνει ένταλμα σύλληψης στην επικίνδυνη αυτή γυναίκα.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Στις εφημερίδες το ένοχο παρελθόν της Ηγουμένης

Τα νέα τρέχουν σαν αστραπή. Η Στέλλα μπαίνει στη φυλακή, για απόπειρα δωροδοκίας και ανθρωποκτονίας, στην γη της ελιάς. Η Ρένα καταρρέει και ο Χάρης ψάχνει τρύπα να χωθεί, καθώς ο κλοιός γύρω του έχει στενέψει για τα καλά..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *