Η Γη της Ελιάς: Τραγικές ώρες για την Βασιλική

 

Η Γη της Ελιάς: Τραγικές ώρες για την Βασιλική

Δύσκολες ώρες θα περάσει η Βασιλική με το μωρό της στα επόμενα επεισόδια στη σειρά Γη της Ελιάς, με τις εξελίξεις να αφήνουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό.Η Γη της Ελιάς: Τραγικές ώρες για την Βασιλική

Ο Φίλιππος περνάει νέα κρίση ζήλιας όμως η Βασιλική αυτή τη φορά δεν θα ανεχτεί την προσβολή με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρθει σε άσχημη ρήξη. Ο Φίλιππος αμέσως το μετανιώνει, την παίρνει τηλέφωνο και της κάνει ερωτική εξομολόγηση. Αυτό ηρεμεί τα πνεύματα στη σχέση τους, καθώς ξαναθυμούνται όλα όσα τους δένουν..

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Μάρκος κακοποιεί ψυχολογικά την Θεοφανώ

Η Βασιλική είναι μόνη με το μωρό στο σπίτι, καθώς η Χάιδω έχει πάει στο Σούνιο για τα γενέθλια της Μαρίας. Η κοπέλα ζει τον απόλυτο εφιάλτη αφού η μικρή Στελλίτσα πέφτει και χτυπάει. Η Βασιλική δεν ξέρει τι να κάνει και τηλεφωνεί στον πατέρα της με κλάματα ζητώντας του να πάει εκεί!

Ο Στάθης τρέχει αμέσως και το ατύχημα του μωρού τον αναγκάζει να ξαναπιάσει τιμόνι για να μεταφέρουν το παιδί στο γιατρό. Ετσι η Βασιλική και ο Στάθης πηγαίνουν τη μικρή Στελλίτσα επειγόντως στο νοσοκομείο και η αγωνία τους μεγαλώνει.

Διαβάστε Επίσης  Τρία Μίλια : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια από τις 12/12 έως τις 16/12

Ωστόσο ο Στάθης δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του έχασε τη ζωή του ένα νέο κορίτσι. Κλείνεται στο σπίτι, ενώ τη χαριστική βολή στην ψυχολογία του τη δίνει μια επίσκεψη της μητέρας τού νεκρού κοριτσιού. Αυτή φωνάζει και του λέει πώς μπορεί και ζει ενώ το κορίτσι της είναι νεκρό!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *