Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία είναι δίπλα στον Ορέστη και την Δήμητρα

Ορέστης από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τη Δήμητρα, ένιωσε μια ακαταμάχητη έλξη και στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Γη Της Ελιάς” οι δύο ήρωες έρχονται για πρώτη φορά πιο κοντά. Το ενδιαφέρον από την πλευρά του γυμναστή είναι έκδηλο και οι ώρες που περνάει η Δήμητρα μαζί του κυλούν πολύ ευχάριστα.

Κάποια στιγμή οι δυο τους απολαμβάνουν μια ειδυλλιακή βόλτα με το φουσκωτό του Ορέστη. Τότε έρχονται πολύ κοντά και δίνουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα. Όμως ύστερα από αυτή την ρομαντική στιγμή απομακρύνονται. Η Δήμητρα μετανιώνει αμέσως για το φιλί που έδωσε με τον Ορέστη και αρχίζει να νιώθει φρικτές τύψεις για τον Κίμωνα.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: H Αλεξία με τον Βίκο χαμένοι με αυτά που ακούν

Καθώς πιστεύει ότι αν προχωρήσει παρακάτω τη ζωή της με έναν άλλον άντρα θα είναι σαν να τον προδίδει. Έτσι λοιπόν ζητάει από τον Ορέστη χρόνο προκειμένου να βεβαιωθεί ότι μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα μαζί του. Εκείνος σέβεται την επιθυμία της και της λέει ότι θα την περιμένει όσο χρειαστεί.

Ωστόσο κανένας από τους δυο τους δεν μπορεί να βγάλει απ’ το μυαλό του το φιλί τους και τα αισθήματα που δημιουργούνται ανάμεσα τους ολοένα και φουντώνουν. Η Δήμητρα βρίσκεται σε αδιέξοδο και φοβάται να αφεθεί καθώς την πνίγουν οι ενοχές ενώ λίγο μετά εκμυστηρεύεται στην Αλκμήνη ότι Ορέστη την φίλησε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Στάθης: «Κοντεύω να πεθάνω, αλλά δεν θα την συγχωρήσω»

Οι μέρες κυλούν και σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, η επικοινωνία ανάμεσα στην Δήμητρα και στον Ορέστη είναι περιορισμένη, ώσπου μια τυχαία συνάντηση στο δρόμο τους φέρνει σε μεγάλη αμηχανία. Η κοπέλα μην μπορώντας να αποφασίσει τι πρέπει να κάνει εξομολογείται τα πάντα στην Ασπασία, η οποία εκτός από μητέρα του Κίμωνα, είναι και ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο. Τότε η γυναίκα την συμβουλεύει να ακούσει την καρδιά της και της λέει ότι θα είναι στο πλάι της ότι κι αν συμβεί.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *