Σασμός: Ο Ευθύμης διεκδικεί τη Βασιλική – Ράκος ο Μαθιός

 

Σασμός: Ο Ευθύμης διεκδικεί τη Βασιλική – Ράκος ο Μαθιός

Υπό κατάρρευση βρίσκεται στα τελευταία επεισόδια του Σασμού η Βασιλική, μετά την αποκάλυψη του Μαθιού για την δολοφονία του Στεφανή.Σασμός: Ο Ευθύμης διεκδικεί τη Βασιλική – Ράκος ο Μαθιός

Η ίδια, μη μπορώντας να αντέξει όλο αυτό, εξαφανίζεται, κάτι που έχει προκαλέσει τέραστια ανησυχία σε όλου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, η Βασιλική ζητά από την Στέλλα τηλεφωνικώς να “παγώσει” για λίγο το διαζύγιο, ενώ αφήνει ένα μήνυμα στον Νικηφόρο και τον Μαθιό, πως θέλει να μείνει μόνη της για να σκεφτεί και να αποφασίσει τι θα κάνει από εδώ και πέρα.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία Spoiler: «Της είχε ριχτεί άγρια, ξέρουν τι κάνει»

Παράλληλα, ο Φαρμάκης παραδέχεται στην Στέλλα ανοιχτά το ενδιαφέρον που τρέφει για την Βασιλική, ενώ η πρώτη θα βρει στοιχεία πως το άλλοθι του Φαρμάκη για την δολοφονική επίθεση στον γάμο Μαρίνας και Αντώνη είναι ψεύτικο.

Μετά από λίγες μέρες, εντωμεταξύ, θα δούμε στον Σασμό την Βασιλική να επιστρέφει και αμέσως θα προτρέψει τον Μαθιό να παραδοθεί στην αστυνομία για τον φόνο του Στεφανή.

«Παραδώσου και θα σταθώ στο πλάι σου», του λέει. Όπως φαίνεται, το τεστ DNA που δείχνει πως ο πατέρας του Νικηφόρου είναι ο Μαθιός, καθησυχάζει τους φόβους της πως ο γιος της θα σκοτώσει τον φονιά αυτού που νομίζει για πραγματικό πατέρα του, δηλαδή του Στεφανή.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ιάσωνας και Φάνης είναι αδέρφια

Έτσι, το μόνο που μένει να κάνει εόιναι να αποκαλύψει και στους δύο τα αποτελέσματα του τεστ DNA προκειμένου ο γιος της να σταθεί στο πλευρό του αληθινού του πατέρα κι όχι εναντίον του.

Θα φτιάξει, άραγε, η σχέση της Βασιλικής και του Μαθιού στα επόμενα επεισόδια του Σασμού;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *