Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα – Αποκάλυψη σοκ

 

Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα – Αποκάλυψη σοκ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα δούμε να σημειώνονται στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς, ειδικά όσον αφορά τον Ορέστη (Γιώργο Αγγελόπουλο), που εισέβαλε πριν λίγο καιρό στην σειρά κι όπως φαίνεται ο ρόλος του είναι κομβικός.Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα – Αποκάλυψη σοκ

Όπως έχουμε δει, ο ίδιος προσέχει πάρα πολύ την υγεία του, δεν πίνει, δεν καπνίζει και μάλιστα η επίσκεψη στον τάφο του Κίμωνα προκάλεσε αρκετές απορίες.

 

Εξελίξεις επόμενων επεισοδίων Γη της ελιάς

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αναστασία κι Αρετή στα μαχαίρια για έναν άντρα

Ταυτόχρονα, έχει κερδίσει και την καρδιά της Δήμητρας και μάλιστα θα τους δούμε να έρχονται πολύ και να ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί. Ωστόσο, εκείνη θα του ξεκαθαρίσει πως θέλει λίγο παραπάνω χρόνο μέχρι να προχωρήσει σοβαρά μαζί του.Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα – Αποκάλυψη σοκ

Λίγες μέρες μετά, η Ασπασία θα καλέσει τον Ορέστη σπίτι της να φάνε και να μιλήσουν ενώ στο μεταξύ η Δήμητρα εκμυστηρεύεται στην Αλκμήνη ότι ο Ορέστης την φίλησε και λόγω των τύψεων που θα νιώσει, θα το αποκαλύψεικαι στη Ασπασία.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Οι κηλίδες αίματος αποκαλύπτουν την αλήθεια

Το κουβάρι της ταυτότητας, ωστόσο, του Ορέστη θα αρχίσει να ξετυλίγεται στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς, όμως δεν θα αποκαλυφθεί σε κανέναν από τους ήρωες μέχρι το τέλος της σεζόν. Όμως, οι τηλεθεατές θα καταλάβουν πως σε εκείνον μεταμοσχεύθηκε η καρδιά του Κίμωνα!

Και σίγουρα αυτή η αποκάλυψη για τον Ορέστη θα ανατρέξει όλα τα δεδομένα στην αγαπημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς.

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *