Μαύρο Ρόδο: Προτιμάω να σε θάψω παρά να γίνεις άβουλο έρμαιο

Μαύρο Ρόδο: Προτιμάω να σε θάψω παρά να γίνεις άβουλο έρμαιο

 

Μαύρο Ρόδο: Προτιμάω να σε θάψω παρά να γίνεις άβουλο έρμαιο

 

Τα δύο αδέρφια συνεχίζουν να λογομαχούν και η Κασσιανή τους ζητάει να απομακρυνθούν από το μοναστήρι.

«Πρέπει να φύγετε, να απομακρυνθείτε από τη μονή. Ό,τι έχετε να λύσετε, λύστε το μακριά από εδώ. Αναλογιστείτε, επιτέλους, σε τι χώρο βρίσκεστε», τους φωνάζει και ο Σταυρίνος της απαντά:

«Δέχτηκες να φιλοξενήσεις το Γιώργο, να κρύψεις έναν άντρα σε γυναικείο μοναστήρι. Ήξερες ποιος είναι και τι έκανε. Μια ζωή κολλητάρια και συνεργάτες ήσασταν. Δε σου είπε γιατί ανέβηκε εδώ πάνω; Από τι ήθελε να ξεφύγει;» Η Κασσιανή κοιτάζει τον Γιώργο, ο οποίος αντί να δώσει απάντηση, δίνει μία δυνατή κλωτσιά στα πόδια του αδερφού του και τον σπρώχνει με μανία.

Εκείνος πέφτει κάτω και σφαδάζει από τον πόνο, ενώ ο Γιώργος τρέχει προς το δασάκι. Η Κασσιανή τα βάζει με τον Σαράντο που δεν την άφησε να επέμβει στον καυγά του Σταυρίνου με τον Γιώργο και ζητά να πάει να βρει τα αδέλφια. «Όχι. Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω. Ο Γιώργος έχει κάνει πολλά, πάρα πολλά. Και ήρθε η ώρα του να λογοδοτήσει», της ξεκαθαρίζει, κάνοντας την έξαλλη.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική

Την ίδια ώρα, ο Σταυρίνος τρέχει πίσω από τον Γιώργο και τελικά καταφέρνει να τον σταματήσει. «Δεν μπορείς να με αποφύγεις. Θα ακούσεις ό,τι έχω να σου πω. Και μετά εξαφανίσου κι ας μη σε δω ποτέ ξανά. Αλλά ό,τι φύλαξα τόσο καιρό μέσα μου, σήμερα θα το ακούσεις. Ήρθε η ώρα να λογαριαστούμε», τον στριμώχνει και τα αίματα ανάβουν.

«Φοβάσαι, ε; Το νιώθεις πως δε σε παίρνει άλλο, ε;», τον ρωτάει ο Σταυρίνος σαν να διασκεδάζει τον φόβο που έχει ζωγραφιστεί στο πρόσωπο του. Ο Γιώργος εξαγριωμένος βγάζει όπλο και το στρέφει πάνω του. «Αφού δε φεύγεις με το καλό, ίσως φύγεις με το άγριο. Δε μου αφήνεις περιθώριο. Είμαι αναγκασμένος να σε λογικέψω, έστω κι έτσι», τον απειλεί, κι εκείνος βάζει τα γέλια και του λέει να ρίξει…

Ο καυγάς τους συνεχίζεται με τον Σταυρίνο να τον κατηγορεί για όλα όσα έχει κάνει. «Η φυλακή είναι για τα θύματα και για τους ξοφλημένους. Εγώ δεν είμαι τίποτα από αυτά. Οι δρόμοι μας χωρίζουν εδώ, Σταυρίνο. Φύγε. Σήκω και φύγε από μπροστά μου αυτήν τη στιγμή», φωνάζει με λύσσα ο Γιώργος, ενώ ο Σταυρίνος τον κοιτά ανέκφραστος και χωρίς φόβο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επεισόδια, η Μαρίνα παίρνει το όπλο της και απαιτεί χωρισμό!

Πυροβολεί στο έδαφος για να τον αναγκάσει να να κάνει πίσω, αλλά ο Σταυρίνος τον πλησιάζει. Ο Γιώργος κάνει βήματα προς τα πίσω, σκοντάφτει πέφτει κάτω και ο αδερφός του ορμά πάνω του και προσπαθεί να του πάρει το όπλο. «Προτιμάω να σε θάψω, παρά να γίνεις άβουλο έρμαιο της Γιάννας. Καλύτερα να σε θάψω», του λέει ο Γιώργος καθώς παλεύουν και ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός, του οποίου ο ήχος φτάνει μέχρι το μοναστήρι και όλοι βγαίνουν έξω έντρομοι.

Ο Σαράντος τρέχει προς το δάσος με την Τσούλα, ενώ η Κασσιανή τηλεφωνεί αμέσως στην αστυνομία. Τα δύο αδέρφια είναι κάτω στο έδαφος και ο Σταυρίνος αρχίζει να συνέρχεται από το σοκ. Βλέπει ότι δεν είναι χτυπημένος και στη συνέχεια κοιτάει τον αδερφό του ανάσκελα με τα μάτια ορθάνοιχτα και πανικοβάλλεται. «Όχι! Όχι!», φωνάζει και βλέπει ότι αιμορραγεί στο στήθος…

Εκείνη τη στιγμή στο σημείο φτάνουν η Τασούλα με τον Σαράντο και αντικρίζοντας τον Γιώργο αιμόφυρτο παγώνουν…«Τον σκότωσα. Σκότωσα τον αδερφό μου. Δεν το ήθελα. Δεν ξέρω πώς έγινε», τους λέει ο Σταυρίνος και η αστυνομία που έχει φτάσει εκεί του περνάει χειροπέδες…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *