Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σέρνει την Ευτυχία εκεί που…

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σέρνει την Ευτυχία εκεί που…

Ο Κουράκος θυμάται πως η Ευτυχία ένιωθε άβολα ψηλά στο δάσος, της σειράς Η Γη της Ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σέρνει την Ευτυχία εκεί που…

 

Έτσι, αρκετά προβληματισμένος, την πηγαίνει ξανά σε αυτό το σημείο, για να δει πως θα αντιδράσει.

Μόλις φτάνουν στον τόπο του εγκλήματος, η Ευτυχία παθαίνει ξανά κρίση πανικού, όπως τότε. Του ζητάει να φύγουν, όμως ο Κουράκος δε κάνει πίσω αυτή τη φορά. Την κοιτάζει και διαπιστώνει πως η κοπέλα αυτή τρέμει από τον φόβο!

Αυτή θα είναι και η αιτία, για να ξεκινήσουν εκ νέου έρευνες. Ο Κουράκος δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την Ευτυχία έτσι, στην γη της ελιάς. Θα ανακαλύψει ποιος σκότωσε τον Ανέστη, ακόμη κι αν χρειαστεί να τη βάλει στη φυλακή!

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Θα ακούσεις πράγματα που δεν θα σου αρέσουν για μένα

 

Τι θα δούμε την Κυριακή 3/6;

Η Ιουλία είναι έξαλλη από το το τετ-α-τετ του Στάθη με τη Δήμητρα και ξεσπά στον Μάνο, εκφράζοντας το μίσος της για τον πρώην σύντροφό της. Ο Μάνος καταλαβαίνει βέβαια ότι η θεία του τρέφει ακόμα συναισθήματα για τον Στάθη.

Ο Λυκούργος δεν αποτρέπει την Αθηνά από την υιοθεσία της μικρής Φιλιώς, αλλά της συστήνει να προχωρήσει βήμα-βήμα, καθώς υπάρχουν δυσκολίες. Η Ασπασία, επηρεασμένη από τα λόγια της Αρετής, ρωτάει τον Στάθη αν σκέφτεται την επανασύνδεση μαζί της κι εκείνος πέφτει από τα σύννεφα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σε τριπλό ταμπλό ο Θανάσης – Η ερωμένη στην Αθήνα

Στο μεταξύ, η Αρετή βάζει μπροστά το σχέδιό της με σκοπό να χωρίσει τον Φίλιππο και τη Βασιλική. Μια ανάμνηση με τον Ανέστη προκαλεί στην Ευτυχία απρόσμενη αντίδραση η οποία παρεξηγείται από τον Κουράκο και φέρνει μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Η Άννα πλησιάζει όλο και πιο πολύ τον Βαγιάκο, και ο Πότης ζηλεύει.

Η Αρετή έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Λυκούργο και, πάνω στο μένος της, του λέει μια κουβέντα που τον σημαδεύει. Η Ειρήνη συλλαμβάνεται πάλι να κλέβει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *