Η Γη της Ελιάς: Ένα ξένο κραγιόν διαλύει μια σχέση

Ένα κραγιόν εντοπίζεται στα πράγματα ενός πρωταγωνιστή, με αποτέλεσμα να ξεσπάει ένας τεράστιος καυγάς, στην γη της ελιάς. Φαίνεται πως ένα ζευγάρι θα περάσει πολύ άσχημα στα επόμενα επεισόδια, εξαιτίας μιας ύπουλης γυναίκας που έχει στόχο να διαλύσει οτιδήποτε μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά της..

Όλα ανατρέπονται, όταν η Βασιλική βρίσκει ένα γυναικείο κραγιόν, στα πράγματα του Φίλιππου. Φυσικά, διαπιστώνει ότι δεν είναι δικό της, καθώς δε φορά τη συγκεκριμένη μάρκα και απόχρωση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Γιατί ήρθε η Αφροδίτη στη Μάνη

Η ίδια τρελαίνεται και ξεκινά έναν μεγάλο καυγά, με στόχο να μάθει τι κρύβει ο αγαπημένος της. Ο Φίλιππος μένει άναυδος, την ικετεύει να λογικευτεί και της ζητάει να ηρεμήσει. Της ορκίζεται πως δεν την απατά και πως δεν έχει σχέση με αυτό.

Φυσικά, η Βασιλική δεν ακούει τίποτα. Δε γνωρίζει πως πίσω από το συγκεκριμένο κραγιόν βρίσκεται η μητέρα της, στην γη της ελιάς. Η Αρετή, θέλοντας να αποτελειώσει το ζευγάρι, βάζει το κραγιόν αυτό στα πράγματα του Φίλιππου, για να τον χωρίσει μια και καλή από την κόρη της! Άραγε, θα καταφέρει τον ύπουλο σκοπό της;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μάνος και Αντιγόνη έρχονται κοντά

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *