Ο Παράδεισος των κυριών: Η Βικτώρια στη φυλακή – Ντίνος & Μιράντα θα γίνουν γονείς!

 

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Βικτώρια στη φυλακή – Ντίνος & Μιράντα θα γίνουν γονείς!

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Βικτώρια στη φυλακή – Ντίνος & Μιράντα θα γίνουν γονείς!

 

Ο Παράδεισος των κυριών: Το φινάλε της επιτυχημένης σειράς του ALPHA πλησιάζει και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Η Βικτώρια συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή. Παράλληλα, ο Ντίνος και η Μιράντα πετούν από τη χαρά τους, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς.

Μία απρόσμενη άφιξη αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στη ζοφή της Βικτώριας, με αποτέλεσμα ο χειρότερος εφιάλτης της να γίνει πραγματικότητα. Όπως θα δούμε, η Λιζέτα επιστρέφει ξαφνικά στην Ελλάδα και δίνει μια κατάθεση-φωτιά στην Αστυνομία, που καίει τη Βικτώρια, καθώς αναφέρεται με λεπτομέρειες σε όλες τις εγκληματικές πράξεις που έχει κάνει. Όπως, για παράδειγμα, στις παράνομες υιοθεσίες μέσω του Ιδρύματος αλλά και στο γεγονός ότι της έδωσε τη μικρή Ειρηνούλα έναντι χρηματικής αμοιβής. Η καταγγελία της είναι πολύ σοβαρή και έτσι ο Γιαμμαλής ζητάει να βγει ένταλμα σύλληψης για τη Βικτώρια.

Σύντομα, ο Δούβλης ενημερώνεται για τις εξελίξεις και τηλεφωνεί αμέσως στον Χριστόφορο για να τον προειδοποιήσει. Συγκεκριμένα, του αναφέρει πως η Βικτώρια έχει μπλέξει άσχημα και ότι από στιγμή σε στιγμή θα πάει η Αστυνομία στο σπίτι για να τη συλλάβει. Ο Μπουραντάς ειδοποιεί τη Βικτώρια, η οποία τρομοκρατείται και ετοιμάζει αμέσως τα πράγματά της για να φύγει από εκεί ώστε να αποφύγει το αυτόφωρο.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο πραγματικός εφιάλτης ξεκινά

Η γυναίκα, λοιπόν, πηγαίνει να μείνει σε ένα ξενοδοχείο, ενώ λίγες ώρες μετά φτάνει στην οικία Μπουραντά ο Γιαμμαλής για να τη συλλάβει. Ο Χριστόφορος, έπειτα από σκέψη, δίνει στον αστυνόμο τη διεύθυνση του ξενοδοχείου όπου βρίσκεται η πρώην σύντροφός του. Τότε ο Γιαμμαλής σπεύδει αμέσως στο σημείο και συλλαμβάνει τη Βικτώρια, η οποία, όπως είναι φυσικό, αρνείται όλες τις κατηγορίες και φωνάζει πως είναι αθώα! Παρ’ όλα αυτά, μεταφέρεται στο κελί και προσπαθεί να κρύψει τον τρόμο της, καθώς αντιλαμβάνεται πως είναι σοβαρά μπλεγμένη.

Η ίδια είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι μπορεί για να αφεθεί ελεύθερη και ο μοναδικός άνθρωπος που στέκεται στο πλευρό της είναι ο Δούβλης. Μάλιστα, κανείς από την οικογένειά της δεν την επισκέπτεται στη φυλακή, γεγονός που την πληγώνει. Την επομένη, ο δικηγόρος συναντάει τη Λιζέτα και την απειλεί να πάρει πίσω την κατάθεσή της, αλλιώς θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ντίνος μετανιώνει για το φιλί που έδωσε στην Αμαλία. Έτσι, της ζητάει συγγνώμη και της ξεκαθαρίζει πως δεν μπορεί να είναι ποτέ ξανά μαζί, αφού η μοναδική γυναίκα που αγαπάει είναι η Μιράντα. Τα λόγια του ραγίζουν την καρδιά της κοπέλας, η οποία ξεσπάει σε κλάματα και αποχωρεί από το σπίτι του πληγωμένη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θα πληρώσει ο Αλέξης για τις δολοφονίες που έκανε;

Αμέσως μετά, ο νεαρός, που έχει μεθύσει, πηγαίνει έξω από το σπίτι της Μιράντας και της λέει πως του είναι αδύνατον να ζήσει μακριά της. Εκείνη, που τον αγαπάει όσον κανέναν άλλο, λυγίζει και το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί! Μάλιστα, η Μιράντα τού εξομολογείται συγκινημένη πως έχει σοβαρές υποψίες ότι είναι έγκυος. Στο άκουσμα της είδησης, ο Ντίνος πετάει από τη χαρά του, καθώς πιστεύει πως αυτό το μωρό θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Την επόμενη μέρα, η Μιράντα επισκέπτεται τον γυναικολόγο και πράγματι μαθαίνει πως περιμένει παιδί. Πιο ευτυχισμένη από ποτέ, πηγαίνει στον «Παράδεισο» και ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα στον Ντίνο, ο οποίος την αγκαλιάζει βουρκωμένος. Σύντομα, όλοι οι υπάλληλοι μαθαίνουν τα ευχάριστα νέα και χαίρονται ιδιαίτερα

 

πηγή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *