Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος θέλει να δηλητηριάσει την Κύρα με ένεση

Μία τραγική σκηνή έρχεται στα επόμενα επεισόδια… Η Κύρα συνεχίζει τις έρευνες κι ανακαλύπτει πως ο Παράσχος τόσο καιρό το παίζει σε διπλό ταμπλό, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Από τη μία πλευρά βρίσκεται ο Θέμης, από την άλλη ο Βίκος.

Η ίδια προσπαθεί να τον βγάλει από τη μέση, όμως ο Βίκος βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά. Στόχος του είναι να την εξοντώσει, για να παραμείνει το στόμα της κλειστό και για να συνεχίσει τη δράση του.

Μια μέρα, πηγαίνει στο γραφείο της ζητώντας της να μιλήσουν. Εκείνη παραξενεύεται, όμως δέχεται να κουβεντιάσουν.. Ο Παράσχος της αναφέρει πως έχει κουραστεί από τον κόσμο της νύχτας και θέλει να αλλάξει ζωή. Παραδόξως, τα ψεύτικά λόγια του, την πείθουν.

Η Κύρα δέχεται να βοηθήσει τον Παράσχο, αγνοώντας τις συνέπειες, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Όσο του μιλά, εκείνος ετοιμάζεται να της βαρέσει μια ένεση γεμάτη δηλητήριο, για να την βγάλει από τη μέση μια και καλή!

Θα καταφέρει να φέρει εις πέρας το δολοφονικό του σχέδιο; Ποια θα είναι η αντίδραση της Κύρας μόλις αντιληφθεί το σχέδιό του; Όλα κρέμονται από μια κλωστή..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *