Κάνε ότι κοιμάσαι: Μακελειό! Ο Μηνάς σκορπάει τον τρόμο!

 

Κάνε ότι κοιμάσαι: Μακελειό! Ο Μηνάς σκορπάει τον τρόμο!

Κάνε ότι κοιμάσαι: Μακελειό! Ο Μηνάς σκορπάει τον τρόμο!

 

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Βικτώρια παίρνει την απόφαση να καταθέσει εναντίον του Λημνιού.

Από την άλλη, ο Μηνάς, κρατώντας ένα όπλο, εισβάλλει στο θέατρο όπου βρίσκονται τα παιδιά και οι καθηγητές και σκορπάει τον τρόμο, ενώ κάποιοι αφήνουν την τελευταία τους πνοή…

Όλοι οι μαθητές του Νικόλα βρίσκονται στη γενική πρόβα της παράστασής τους. Κάποια στιγμή, η Νάσια και η Ζωή πηγαίνουν εκεί για να δουν τους φίλους τους και να τους ενθαρρύνουν. Παράλληλα, ο Πέτρος υπόσχεται στη Σοφία ότι θα έρθει μετά την υπηρεσία για συμπαράσταση και παίρνει μαζί του την Άννα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Έτσι μαθαίνει ο Αστέρης την αλήθεια για το παιδί

Την ίδια στιγμή, η Βικτώρια αποφασίζει να καταθέσει εναντίον του Λημνιού για να σταματήσει πλέον να την απειλεί και να την εκβιάζει στο μέλλον. Ο Νικόλας στηρίζει την απόφασή της και της υπόσχεται πως θα αλλάξουν τη ζωή τους μαζί. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μηνάς, έχοντας στην κατοχή του ένα όπλο, εισβάλλει ξαφνικά στο θέατρο και παγιδεύει τα παιδιά και τους ενήλικες.

Ο παρανοϊκός εκτελεστής απειλεί όσους βρίσκονται εκεί σκορπίζοντας τον τρόμο, ενώ ο Νικόλας προσπαθεί να σώσει όσο περισσότερα παιδιά και συναδέλφους μπορεί από το μακελειό.

Κάποιοι, όμως, γίνονται τα πρώτα θύματα του Μηνά με αποτέλεσμα να αφήνουν την τελευταία τους πνοή, ενώ η Νάσια και ο Στάθης προσπαθούν να κρυφτούν, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Κι ενώ ο Μάκης και η Στέλλα νομίζουν ότι έχουν σωθεί, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να αποφύγουν το κακό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Καραπάνος οργανώνει τη δολοφονία του Γεράσιμου

Από την άλλη, η Κατερίνα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από τον χαμό του Θοδωρή, ενώ η Άννα προσπαθεί να βοηθήσει τον Πέτρο, που έχει χτυπηθεί βαριά και χαροπαλεύει, θα ζήσει η Βικτώρια; θα καταφέρει ο Νικόλας να σώσει τους μαθητές και να σταματήσει το δολοφονικό αμόκ του Μηνά;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *