Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Στάθης στην πρώτη δημόσια εμφάνιση

 

Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Στάθης στην πρώτη δημόσια εμφάνιση

Ο Λυκούργος βρέθηκε στο πλευρό της Χάιδως από την πρώτη στιγμή που χρειάστηκε στήριξη στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Στάθης στην πρώτη δημόσια εμφάνιση

 

Τη βοήθησε στις δύσκολες στιγμές της οικογένειάς της, την μάλωσε όταν ξέφυγε η συμπεριφορά της και απομακρύνθηκε από αυτήν μέχρι να αναγνωρίσει τα λάθη της.

Όμως ήταν πάντα κοντά της κι εκείνη το ίδιο. Έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και δυνατή σχέση, μένουν μαζί και βοηθούν τα παιδιά τους σε ό,τι χρειάζονται.Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Στάθης στην πρώτη δημόσια εμφάνιση

Μέχρι τη στιγμή που δέχονται τα σχόλια της Αρετής. Αποκαλεί «σώγαμπρο» τον Λυκούργο και η λέξη αυτή από το στόμα μιας από τις μεγαλύτερες κουτσομπόλες της Αρεόπολης, κάθεται βαριά στο στομάχι του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Πως αντιδρά η Καλλιόπη όταν μαθαίνει για τη νέα σχέση της Αργυρώς;

Έτσι ο χαρακτηρισμός της Αρετής γίνεται αφορμή για να πάρουν τη μεγάλη απόφαση και να κάνουν το επόμενο βήμα στη σειρά «Η Γη της Ελιάς». Ο γάμος τους γίνεται στο Δημαρχείο και ο Ισίδωρος είναι αυτός που πραγματοποιεί την τελετή. Δίνει τις ευχές του στον Λυκούργο και τη Χάιδω, παρουσία των παιδιών τους και των φίλων τους.

Κουμπάροι του ζευγαριού είναι ο Μάνος μαζί με τον Στάθη, ο οποίος τραβά πάνω του όλα τα βλέμματα, αφού φτάνει στο Δημαρχείο μαζί με την Αρετή. Κατόπιν ο Ισίδωρος ανακοινώνει σε όλους πως έχει ετοιμάσει τραπέζι στο σπίτι του και τους προσκαλεί όλους για να γιορτάσουν τον γάμο του Λυκούργου και της Χάιδως.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Βασιλική και Καλλιόπη – Συμμαχία εν δράσει

Μόνη απουσία είναι αυτή της Μαργαρίτας, η οποία μετά τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν, έχει πάρει αποστάσεις από όλους και περνά τον περισσότερο χρόνο της μόνη.

Ο γάμος είναι το πρώτο ευχάριστο συμβάν μετά από την κηδεία της Μυρτάλης και όλοι προσπαθούν να αφήσουν πίσω τη θλίψη τους για χάρη των νεόνυμφων.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *