Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 65 , 66

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 65 , 66

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 65 , 66Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του AΝΤ1.Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 65 , 66

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 65 στις 5/6/23
Επεισόδιο 65
Δευτέρα

Ο Θοδωρής κρίνεται προφυλακιστέος ενώ ο Σπύρος αφήνεται ελεύθερος μέχρι να γίνει η δική. Ο Σταύρος και ο Ανδρέας συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να βρουν τον άνθρωπο κλειδί που ήταν μάρτυρας στη σκηνή του φόνου.

Ένα νέο στοιχείο όμως έρχεται και ανατρέπει και πάλι τα δεδομένα. Στα ρούχα του Κοσμά υπάρχουν ίχνη από τρεις σφαίρες ενώ ο Θοδωρής ισχυρίζεται ότι το όπλο με το οποίο σκότωσε τον Κοσμά εκπυρσοκρότησε μόνο μία φορά.

Δεδομένου ότι ο Άγγελος γνώριζε για το δολοφόνο του Κοσμά, όπως είναι καταγεγραμμένο στο βίντεο που άφησε ξέρουν και οι δύο ότι ο μόνος που μπορεί να δώσει λύσεις στις απορίες τους είναι ο άνθρωπος που αποκάλυψε στην Άννα που βρίσκεται ο Θοδωρής.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 17, 18, 19, 20

Πηγαίνουν στο Δημήτρη να τον ενημερώσουν αλλά εκείνος αρνείται να τους ακούσει έχοντας πάρει απόφαση να απαρνηθεί την οικογένειά του και να μείνει κοντά στην αγαπημένη του. Η Άννα που έχει μάθει ότι ο Αλέκος ανέλαβε την υπεράσπιση του Νίκου στην δίκη για το διαζύγιο με την αδερφή της πηγαίνει στο γαμπρό της και του κάνει φασαρία.

Τον προειδοποιεί ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα τον χρησιμοποιήσει για να εκδικηθεί την ίδια και το μόνο που θα καταφέρει με τα βρώμικα κόλπα που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι να πληγώσει την κόρη του, που ήδη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Την ίδια στιγμή με τη μητέρα της ορκίζεται να καταστρέψει το Δημήτρη.

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 66 στις 6/6/23
Επεισόδιο 66
Τρίτη

Η Άννα θα αποκαλύψει στο Σταύρο ότι ο Χατζής την οδήγησε στο σημείο που δολοφονήθηκε ο πατέρας της. Συμφωνούν όμως να μην το αποκαλύψουν ακόμα ώστε να πιάσουν τον Αλέκο απροετοίμαστο. Η Άννα παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι σίγουρη ότι ο Θοδωρής σκότωσε τον πατέρα της.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς – Αρετή: «Αποδείχθηκες σκέτη απελπισία»(video)

Η Ειρήνη και η Χρύσα πηγαίνουν στο Σπύρο. “Σκοτώσατε τον άντρα μου, καταστρέψατε την οικογένειά μου” του φωνάζει κλαίγοντας. Ο Γεράσιμος την παρακαλεί να σταματήσει επειδή στο διπλανό δωμάτιο είναι η Δάφνη και ακούει την κουβέντα τους.

“Αλήθεια; Κι εμένα ο άντρας μου είναι στο χώμα” του απαντά εκείνη και του πετάει στα μούτρα τα λεφτά που της είχε δώσει για την κηδεία του Κοσμά. Λίγο αργότερα ο Δημήτρης επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει την αδερφή του σε άσχημη κατάσταση.

Κλαίει και του ζητάει να την πάει στην Άννα. “Θέλω να της ζητήσω συγνώμη. Αν της μιλήσω ίσως σταματήσει να είναι θυμωμένη μαζί μας” του λέει. Ο Δημήτρης αποφασισμένος να σώσει την σχέση του με την Άννα αποκόπτεται τελείως από την υπόθεση.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *