Σασμός : H Αργυρώ τρελαίνεται όταν η Καλλιόπη διεκδικεί τον Πετράκη

Σασμός : H Αργυρώ τρελαίνεται όταν η Καλλιόπη διεκδικεί τον Πετράκη

Σασμός : H Αργυρώ τρελαίνεται όταν η Καλλιόπη διεκδικεί τον Πετράκη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV,η Αργυρώ τρελαίνεται καθώς η Καλλιόπη διεκδικεί τον Πετράκη. Όσο συμβαίνουν όλα αυτά η εμφάνιση του μικρού Πετρή στο σπίτι της Καλλιόπης φέρνει ανατροπές. Η τελευταία κρατάει στην αγκαλιά της τον εγγονό της και η ψύχη της πλημμυρίζει με συναισθήματα αγάπης.

Το μόνο που θέλει είναι να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί του και γι’ αυτό ζητά από τον Αστέρη και την Αργυρώ κάποια βράδια ο μικρός να κοιμάται στο σπίτι της. Η Αργυρώ συνειδητοποιώντας πως η Καλλιόπη διεκδικεί ανοιχτά το γιο της τρελαίνεται και χάνει την ψυχραιμία της.Σασμός : H Αργυρώ τρελαίνεται όταν η Καλλιόπη διεκδικεί τον Πετράκη

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ λιποθυμά στα χέρια της Βασιλικής

Και μόνο στο ενδεχόμενο να μείνει το παιδί μόνο του στο σπίτι της Καλλιόπης την λούζει κρύος ιδρώτας αφού φοβάται ότι μπορεί να δηλητηριάσει την ψυχή του βάζοντας του λόγια για την ίδια και την οικογένεια της.

Ο Αστέρης θέλοντας να κατευνάσει την έντονη ανησυχία της αγαπημένης του της ζητάει να μείνει κι αυτή στο σπίτι ώστε να είναι όλοι μαζί. Όμως η Καλλιόπη βλέποντας την Αργυρώ να διστάζει για το θέμα του παιδιού έρχεται σε σύγκρουση τόσο με την ίδια όσο και με τον Αστέρη.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Την πιέζει να καταθέσει κατά του Γεράσιμου

Παρότι οι δυο τους προσπαθούν με ηρεμία να της εξηγήσουν η Καλλιόπη δε φαίνεται να παίρνει από λόγια. Ο Μαθιός και ο Αστέρης δεν ξέρουν τι να κάνουν με τη μητέρα τους και έτσι οδηγούνται σε μία απόφαση που πέφτει σαν κεραυνός στο αρχοντικό των Σταματάκηδων.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *