Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 87 , 88 , 89 , 90 , 91

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 87 , 88 , 89 , 90 , 91. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 87 στις 27/2/2023
Επεισόδιο 87
Δευτερά

Ο Αντώνης με τη Μαρίνα ανακοινώνουν την ημερομηνία του γάμου τους στο καφενείο και όλοι χαίρονται για αυτούς. Βέβαια εκείνη μοιάζει να έχει ακόμα επιφυλάξεις. Παράλληλα η Άσπα έρχεται και πάλι σε σύγκρουση με την Αργυρώ για το θέμα του Αστέρη.

Στ0 μεταξύ ο Νικηφόρος μαθαίνει από την Νάντια για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Τζένης, ωστόσο θα την αιφνιδιάσει για μια ακόμη φορά. Ντύνεται γαμπρός και της κάνει πρόταση γάμου θέλοντας να δει πόσο θα τραβήξει το ψέμα της.

Εκείνη αισθάνεται χάλια γιατί έχει ήδη μάθει από την Θοδώρα πως ο Νικηφόρος γνωρίζει την αλήθεια. Την ίδια στιγμή ο Μαθιός εξακολουθεί να κρύβεται ενώ η δικοί του δίνουν αγώνα για να αποδειχτεί η αθωότητα του. Ο κλοιός γύρω από τον Φαρμάκη για το φόνο του Κώστα αρχίζει να στενεύει.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 88 στις 28/2/2023
Επεισόδιο 88
Τρίτη

Δύο νέα πρόσωπα καταφθάνουν απ’ τη Θεσσαλονίκη στην Κρήτη. Είναι ο Οδυσσέας και η Έλενα. Εκείνος είναι συνεργάτης του Ευθύμη και ένα από τα υψηλά στελέχη του κυκλώματος. Έρχεται στο νησί λόγω κάποιων συναντήσεων που θα γίνουν.

Η Έλενα είναι η πρώην αρραβωνιαστικιά του Λευτέρη. Τον απάτησε με τον καλύτερό του φίλο λίγες μέρες πριν παντρευτούν. Γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα και τον εκβιάζει καθώς όταν τον βλέπει με την Θοδώρα φουντώνει και πάλι ο έρωτας της για αυτόν και μπαίνει στη διαδικασία να το διεκδικήσει.

Παράλληλα η Αργυρώ ψάχνει τρόπο να μιλήσει στον Αστέρη γιατί όλοι την πιέζουν να κάνει το σωστό. Στο μεταξύ η Θοδώρα συμπαραστέκεται στην Τζένη που βυθίζεται στην ντροπή για όσα συνέβησαν με τον Νικηφόρο. Ο Μαθιός συνεχίζει να κρύβεται και ελπίζει πως ο Αντώνης θα τον αθωώσει.

Ο Φαρμάκης όμως δεν το κάνει εύκολο. Η Στέλλα αποκαλύπτει στην Αιμιλία το μυστικό του Τόλη. Της λέει πως έχει στα χέρια του ένα γράμμα που έγραψε ο Κώστας λίγο πριν τον σκοτώσουν στη φυλακή.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 89 στις 1/3/2023
Επεισόδιο 89
Τετάρτη

Ο Αντώνης προσπαθεί να στριμώξει τον Φαρμάκη ενώ η Αιμιλία δείχνει εγκλωβισμένη από τους ανώτερους της. Ο Μαθιός θολωμένος από την μοναξιά στη σπηλιά και την στέρηση των δικών του κάνει μία ριψοκίνδυνη κίνηση.

Αποφασίζει να επιστρέψει στο χωριό. Ο Αντώνης και η Μαρίνα ορίζουν ημερομηνία γάμου. Την ίδια στιγμή η Άσπα μετακομίζει στον Μύρωνα. Η Αργυρώ ψάχνει μάταια μία ευκαιρία να μιλήσει τον Αστέρη που είναι πια αποφασισμένος να είναι μαζί της παρά τις αντιρρήσεις της μάνας του.

Ενώ Μαθιός και Βασιλική, του στέκονται με αγάπη. Η παπαδιά δίνει καταφύγιο στην Τζένη που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο Ευθύμης απειλεί το Δημήτρη που γνωρίζει για το θάνατο του Βασίλη Βρουλάκη στη φυλακή για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Η Έλενα γυροφέρνει την Θοδώρα που αντιλαμβάνεται πως ενδιαφέρεται για το Λευτέρη.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 90 στις 2/3/2023
Επεισόδιο 90
Πέμπτη

Η Αιμιλία μελετά το φάκελο της δολοφονίας του Παύλου. Ενώ την ίδια στιγμή ο Αντώνης δίνει εντολή για τη σύλληψη του Ευθύμη. Η Βασιλική πείθει τον Μαθιό να εμφανιστεί στην αστυνομία για να καταθέσει την ώρα που η Έλενα εισχωρεί όλο και περισσότερο στη ζωή του Λευτέρη με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η Άσπα μοιάζει να κάνει μια νέα αρχή στο σπίτι του Μύρωνα ενώ η Μαρίνα συνεχίζει τις ετοιμασίες του γάμου της με τον Αντώνη. Η Καλλιόπη θα απευθύνει μια τελευταία προειδοποίηση στον Παύλο για τον Φαρμάκη ενώ ίδιος ο Ευθύμης θα δεχτεί στο κρατητήριο μία απρόσμενη επίσκεψη. Πρόκειται για την Βασιλική που του λέει να αφήσει εκείνη και τον άντρα της ήσυχους.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 91 στις 3/3/2023
Επεισόδιο 91
Παρασκευή

Οι προσπάθειες της Καλλιόπης να ξεκολλήσει τον Αστέρη από την Αργυρώ πέφτουν για μια ακόμη φορά στο κενό ενώ ο Παύλος υποψιάζεται ότι το ζευγάρι συναντιέται κανονικά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των οικογενειών τους.

Η Αιμιλία έπειτα από πιέσεις του Αντώνη στέλνει τον Μαθιό στο σπίτι του ενώ παλεύει μέσα της για το τι θα κάνει με τον Ευθύμη. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης ακροβατεί πάνω σε τεντωμένο σκοινί ενώ ο Νικηφόρος δεν μπορεί να ξεπεράσει την απογοήτευση του για την Τζένη και πως του φέρθηκε λέγοντάς του ψέματα τόσο καιρό.

Λίγο αργότερα Ευθύμης αντιμετωπίζει μία μεγάλη απειλή. Η Αιμιλία τον καλεί στο γραφείο της για ανάκριση κατηγορώντας τον ότι είναι ύποπτος για μια σειρά φόνων. Εκείνος της λέει πως δε χρειάζεται δικηγόρο γιατί δεν έχει να φοβηθεί για κάτι.

Η Αιμιλία τον αιφνιδιάζει λέγοντας του ότι έχει ένα πακέτο με στοιχεία που είχε αφήσει ο Πάνος για την περίπτωση που θα του συνέβαινε κάτι κακό. Τον συμβουλεύει λοιπόν να της δώσει ονόματα συνεργατών του προκειμένου να σώσει τον εαυτό του. Για πρώτη φορά ο Ευθύμης νιώθει πραγματικά στρυμωγμένος και αποφασίζει να μιλήσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *