Σασμός: Μην τον σκοτώσεις είναι ο πατέρας σου – Στις 14 Ιουλίου η τελευταία τραγική σκηνή

 

Σασμός: Μην τον σκοτώσεις είναι ο πατέρας σου – Στις 14 Ιουλίου η τελευταία τραγική σκηνή

Παρά τα όσα γράφονται για τα όσα θα λάβουν χώρα στην Άνω Ποριά την επόμενη χρονιά, οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία το φετινό φινάλε και κυρίως την τελευταία σκηνή του Σασμού, όπου ο γιος της Βασιλικής μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό.Σασμός: Μην τον σκοτώσεις είναι ο πατέρας σου – Στις 14 Ιουλίου η τελευταία τραγική σκηνή

 

Το περιοδικό TiViSirial έχει όλο το ρεπορτάζ!

Στις 14 Ιουλίου, η αγαπημένη και μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της σεζόν, ο «Σασμός», θα ρίξει αυλαία για φέτος και οι απανταχού τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς το τέλος που θα αλλάξει δραματικά τις ζωές των ηρώων.

Και αυτό γιατί ο Νικηφόρος θα μάθει επιτέλους τις δύο αλήθειες που αναζητούσε διακαώς. Το ποιος σκότωσε τον πατέρα του Στεφανή και ποιος είναι ο λόγος που η μητέρα του και ο Μαθιός είναι έτοιμοι να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Όλα θα ξεκινήσουν όταν ο γιος της Βασιλικής ακούσει χωρίς να το θέλει εκείνη και τον Μαθιό να μιλούν για τον φόνο του Στεφανή που έκανε εκείνη τη μέρα στο βουνό. Χωρίς πολλή σκέψη θα φύγει από το σπίτι και όταν επιστρέφει θα έχει στην κατοχή του ένα όπλο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη επιτίθεται στο σπίτι του Αντρέα

Θα βρει τον Μαθιό μόνο στην κουζίνα του σπιτιού να αναμετριέται με τις σκέψεις του και θα στρέψει το όπλο πάνω του, λέγοντάς του: «Με κορόιδευες μέσα στα μούτρα μου.

Ξέρεις πιο καλά από τον καθένα πόσο μου στοίχισε ο θάνατος του πατέρα μου και πόσο πολύ ήθελα να βρω τον δολοφόνο του. Εσύ όμως δεν είχες καν το θάρρος να υπερασπιστείς αυτό που έκανες. Κρυβόσουν πίσω από το δάχτυλό σου.

Όμως ήρθε η ώρα να πάρω κι εγώ πίσω το αίμα και την τιμή της οικογένειάς μου», του λέει, ενώ ο Μαθιός του απαντά πως μπορεί να πατήσει τη σκανδάλη όποτε θέλει. Άλλωστε, ο τελευταίος ξέρει πως αφού έχασε τη Βασιλική, ήδη έχει χάσει τα πάντα.

Λίγες ημέρες πριν, ο Μαθιός θα έχει επισκεφθεί τον παπά-Μιχάλη για να εξομολογηθεί και συγκεκριμένα να του πει ότι αυτός ευθύνεται για τον φόνο του Στεφανή Σταματάκη.

Ο παπάς όχι απλά δεν θα κλονιστεί από τις αποκαλύψεις του αλλά γνωρίζοντας και το γεγονός πως ο Μαθιός είναι ο βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου, αφού μόνο εκείνος είχε διαβάσει τα αποτελέσματα του τεστ DNA, θα αποφασίσει να μιλήσει στη Βασιλική προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή προκαλεί: «Από εδώ ο σύντροφός μου»

Άρα, όταν ο Νικηφόρος θα βάλει το όπλο στο κεφάλι του Μαθιού απειλώντας πως θα τον σκοτώσει και η Βασιλική από τις φωνές τους θα οδηγηθεί στην κουζίνα και θα τους δει αντιμέτωπους, θα ξέρει τα πάντα.

Από μπροστά της θα περάσουν όλες εκείνες οι υποσχέσεις του άντρα που αγάπησε πως δεν θα την προδώσει ποτέ και δεν θα κάνει κάτι που θα την πληγώσει, ενώ η εικόνα του γιου της να είναι έτοιμος να σκοτώσει τον Μαθιό την ταράζει και τη χτυπάει σαν ρεύμα.

Βλέποντάς τον λοιπόν έτοιμο να βάψει τα χέρια του με αίμα, θα του φωνάξει: «Τι κάνεις Νικηφόρε; Αυτός είναι ο πατέρας σου!». Το όπλο από τα χέρια του Νικηφόρου θα κατέβει με ήρεμες κινήσεις και όλοι θα μείνουν να κοιτάζονται απορημένοι μετά το σοκ που έχουν υποστεί.

Αυτό ήταν σίγουρα το μόνο που δεν περίμενε κανείς να ακούσει. Το επεισόδιο τελειώνει εκεί, αφήνοντας τους ήρωες αντιμέτωπους με τα συναισθήματά τους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *