Ο Παράδεισος των Κυριών : Η Μιράντα και Ντίνος γίνονται γονείς

Ο Παράδεισος των Κυριών : Η Μιράντα και Ντίνος γίνονται γονείς

 

Η Μιράντα είναι αποφασισμένη να μείνει μακριά από τον Ντίνο, όμως τα πράγματα αλλάζουν και τόσο η συγκινητική επιμονή του, όσο και η κατάσταση που πιστεύει ότι βρίσκεται, την κάνει να αναθεωρήσει και να ξαναγυρίσει κοντά του!Ο Παράδεισος των Κυριών : Η Μιράντα και Ντίνος γίνονται γονείς

 

Το TiVi Σήριαλ και η Μαρία Μεταξητινού έχουν όλο το ρεπορτάζ για την συνέχεια της σειράς, Παράδεισος των κυριών!

Ο Ντίνος δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τη Μιράντα για πάντα. Την ίδια στιγμή η Αμαλία έρχεται κοντά του και του ζητάει να κάνουν μια νέα αρχή. Μάλιστα επιχειρεί να τον φιλήσει, αλλά ο Ντίνος δεν την αφήνει:

«Αμαλία, λυπάμαι αν σε απογοητεύω, όμως δεν αισθάνομαι καλά, το μυαλό μου και η καρδιά μου ανήκει μόνο στη Μιράντα, σε παρακαλώ φύγε», της λέει και η κοπέλα φεύγει λυπημένη, καθώς συνειδητοποιεί πλέον ότι δεν έχει καμία ελπίδα με τον Ντίνο.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας χτίζει ξανά τους Άβαντες – Τι θα γίνει με τον Μελέτη;

Στο μεταξύ ο Ντίνος φεύγει και απελπισμένος φτάνει έξω από το σπίτι της Μιράντας. Για μια ακόμα φορά ο Ντίνος προσπαθεί να την κάνει ν’ αλλάξει γνώμη: «Μιράντα, σε παρακαλώ, σ’ αγαπάω, μη μ’ αφήνεις καρδιά μου.

Δεν μπορώ λεπτό χωρίς εσένα», την ικετεύει βουρκωμένος. Η Μιράντα, που δεν έχει πάψει να τον αγαπάει, τον αγκαλιάζει και ανάμεσα στα τρυφερά της λόγια του λέει: «Ντίνο μου, έχω μια υποψία ότι μπορεί να είμαι έγκυος. Δεν ξέρω ακόμα σίγουρα, όμως πιστεύω ότι δεν κάνω λάθος».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ευτυχία χάνει το μωρό

 

Ο Ντίνος τρελαίνεται από τη χαρά του:

«Ομορφιά μου, αγάπη μου, ζωή μου», είναι τα λόγια του και αποφασίζουν και οι δύο αμέσως την επομένη μέρα να επισκεφθούν τον γιατρό της.

Τα νέα που μαθαίνουν τους γεμίζουν ευτυχία, καθώς η Μιράντα σιγουρεύεται ότι περιμένει το παιδί του Ντίνου. To ζευγάρι δεν χάνει καιρό και επιστρέφει αγκαλιασμένο στον «Παράδεισο», όπου ανακοινώνει σε όλους τα ευχάριστα:

«Είμαι έγκυος», τους λέει και ο Ντίνος συμπληρώνει: «Να κανονίσουμε άμεσα και τον γάμο», ενώ όλοι στο μαγαζί δείχνουν τον ενθουσιασμό τους, ενώ η Αμαλία προσπαθεί να συνέλθει από τη συντριβή της.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *