Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία προδίδει τον Γρηγόρη και τον πατέρα του

 

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία προδίδει τον Γρηγόρη και τον πατέρα του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το ζήτημα της δολοφονίας του Νικόλα Σκούταρη, καθώς ο βασικός ύποπτος, ο Στράτος έχει αφεθεί ελεύθερος επειδή δεν υπήρξαν αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του.Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία προδίδει τον Γρηγόρη και τον πατέρα του

Παρ’ όλα αυτά όπως θα δούμε στη συνέχεια, ο Στασινόπουλος όντας βέβαιος για την ενοχή του κάνει μία τελευταία απόπειρα να αποσπάσει μία μαρτυρία από την Ιουλία για τη νύχτα του φόνου.

Η κοπέλα βρέθηκε στο σημείο που σκοτώθηκε ο πατέρας της μαζί με τον Γρηγόρη και γνωρίζει ότι ο φονιάς είναι ο Ραζίνης, ωστόσο συνεχίζει να μη το λέει σε κανέναν για χάρη του νεαρού.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος φεύγει κι ενώνει Αθηνά και Αναστασία

Τόσο ο διοικητής όσο και η μητέρα της ξέρουν ότι αν μιλήσει μπορεί να κάψει τον Στράτο στέλνοντας τον στο εκτελεστικό απόσπασμα. Κάνουν τα πάντα λοιπόν για να πείσουν να καταθέσει το συντομότερο δυνατόν.Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία προδίδει τον Γρηγόρη και τον πατέρα του

Εκείνη όμως προσπαθεί να το αποφύγει. Η στάση της βγάζει την Στάσα εκτός ορίων και την κατηγορεί ότι δε νοιάζεται αν τιμωρηθεί ο φονιάς του πατέρα της.

Τα λόγια της και η ψυχολογική πίεση που της ασκεί ταρακουνούν την Ιουλία και αποφασίζει τελικά να προδώσει τον Γρηγόρη και τον πατέρα του, αποκαλύπτοντας ότι πράγματι ο Στράτος είναι ο ένοχος. Έτσι πηγαίνει στην χωροφυλακή για να δώσει επίσημη κατάθεση για όσα είδε και γνωρίζει για την μοιραία νύχτα του φονικού.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ανοίγει νέα υπόθεση με τον θάνατο ενός παιδιού!

Σύντομα οι Ραζίνηδες μαθαίνου αυτήν την εξέλιξη και ο Γρηγόρης βιώνει στιγμές αγωνίας, καθώς φοβάται ότι με την κατάθεση της η Ιουλία θα στείλει για πάντα στη φυλακή τον πατέρα του. Μάλιστα, σύμφωνα με το mytv, η Αλεξάνδρα με τον δικηγόρο Ατζαλίνα τρέχουν στη χωροφυλακή για να μάθουν πρώτοι τι κατέθεσε.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *