Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 118 , 119 , 120 , 121 , 122

 

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 118 , 119 , 120 , 121 , 122

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 118 , 119 , 120 , 121 , 122 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 118 στις 4/6/2023
Επεισόδιο 118
Κυριακή

Ο Μανόλης με την Ευτυχία αγωνιούν για το γιο τους και προσπαθούν να τον πείσουν να δεχτεί να τον εξετάσει γιατρός. Αν και αρχικά το αρνείται πεισματικά σύντομα ο Γεράσιμος καταλήγει σε νευρολογική κλινική. Μέσα στο παραμιλητό του όμως θα αρχίσει να λέει φοβερές αλήθειες.

Η Πολυξένη από την άλλη ομολογεί στον έκπληκτό Θέμη ότι η Ελισάβετ περιμένει το παιδί του γιου του. Στο μεταξύ η Φιλαρέτη προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να φύγει απ’ το μοναστήρι και να ακολουθήσει τον Πέτρο ενώ η νεαρή κοπέλα βάζει τον πατέρα της να ορκιστεί ότι δεν θα πει στον Πέτρο την αλήθεια.

Ο Βίκος ζητά από την Θάλεια να τον ενημερώνει διαρκώς για τα σχέδια του Καστρινού εναντίον του. Παρά τις προσπάθειες της Ελισάβετ ο Πέτρος μαθαίνει συγκλονισμένος πως η αγαπημένη του είναι έγκυος και ετοιμάζεται να πάει εσπευσμένα στη Γερακιανή.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 119 στις 5/6/2023
Επεισόδιο 119
Δευτέρα

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Το Παρελθόν Της Ανθούλας Στοιχειώνει

Ο Γεράσιμος βρίσκεται σε παραλήρημα μέσα στην κλινική και μπροστά στο Σαράντο λέει ότι είδε τον Διακοσάββα μέσα στο δωμάτιο του και του αποκαλύπτει τις τελευταίες λέξεις του πατέρα του. Η μητέρα του Ευτυχία, στο πλάι του, προσπαθεί να τον ελέγξει.

Ο Πέτρος απελπίζεται από την παγερή στάση που κρατάει η Ελισάβετ απέναντι του η οποία του ζητάει να διακόψουν κάθε επαφή και να φύγει οριστικά από τη ζωή της. Την ίδια ώρα ο Βίκος θέλει να αλλάξει σελίδα στη ζωή του. Αποκαλύπτει στην Αλεξία το σχέδιο του να φύγουν οι δυο τους στο εξωτερικό.

Δεν γνωρίζει ότι ο Καστρινός έχει δώσει εντολή εξόντωσης του στον Λουκά, που έχει αποφασίσει να παγιδεύσει το αμάξι του με εκρηκτικά και να το ανατινάξει.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 120 στις 6/6/2023
Επεισόδιο 120
Τρίτη

Ο Καστρινός και ο Λουκάς δεν έχουν προβλέψει ότι μαζί με το Βίκο θα γίνει στάχτη κι η Αλεξία, βρίσκοντας το θάνατο όπως ακριβώς και η μητέρα της Αγγελική, από εντολή του ανθρώπου την υπεραγαπά.

Ο Καστρινός ανεβαίνει στην Γερακιανή για να ανακοινώσει στην Φιλαρέτη τα αποτελέσματα από το τεστ DNA για το γιο της. Η Ελισάβετ μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο κινδυνεύοντας να χάσει το μωρό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Φεύγει ο Ισίδωρος από την σειρά;

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 121 στις 7/6/2023
Επεισόδιο 121
Τέταρτή

Η ύπουλη Κασσιανή σκαρφίζεται τρόπους για να διώξει την δοκιμή από το μοναστήρι ενώ η Φιλαρέτη κρατάει στα χέρια της τις απαντήσεις των εξετάσεων του DNA.

Ο Σταυρίνος έχει στα χέρια του το γράμμα που άφησε ο μοναδικός μάρτυρας του ατυχήματος με τη μηχανή. Δεν μπορεί να το πιστέψει ότι ο αδερφός του Γιώργος Μπόγρης, ήθελε να τον σκοτώσει.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 122 στις 8/6/2023
Επεισόδιο 122
Πέμπτη

Ο Βίκος εξομολογείται στον Παράσχο ότι θέλει να αφήσει τη νύχτα ζητώντας για τελευταία φορά την βοήθεια του, προκειμένου να καταφέρει να το σκάσει με την Αλεξία.

Έντρομος ο Παράσχος τρέχει να ειδοποιήσει το Λουκά προτού ενεργοποιήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό που έχει βάλει στο αμάξι του Βίκου. Όταν όμως ο Βίκος βρεθεί στη θέση του οδηγού κάποια θα είναι συνοδηγός στο πλάι του κι αυτό δεν το είχε προβλέψει κανείς.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *