Έρωτας φυγάς: O Στέφανος χαροπαλεύει και η Μαργέτα μαλλιοτραβιέται στο νοσοκομείο

Οι εκλογές για την ανάδειξη της προέδρου του Συλλόγου Κυριών στη σειρά Έρωτας Φυγάς διεξάγονται και το αποτέλεσμα δυσαρεστεί τη Νότα, η οποία στρέφει τα βέλη της προs τη Μαργέτα.

Η Νότα, σε μια στιχομυθία με τη Μαργέτα, αφήνει να εννοηθεί ότι γνωρίζει για τη σχέση του Μάρκου και της Αλεξάνδρας, που μπορεί οι δυο τους να έχουν και κάτι περισσότερο.

Η Μαργέτα φοβισμένη από τα υπονοούμενά της, υποθέτει ότι η αντίζηλός της γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του Γιωργάκη. Έτσι για να την προλάβει, αποκαλύπτει στον Στέφανο την αλήθεια. Του λέει ότι ο Γιωργάκης δεν είναι παιδί του Ιάσωνα και θα πρέπει να αντιδράσει με ψυχραιμία αφού όπως του αποκαλύπτει, πρόκειται για το παιδί του Μάρκου!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Τα αδέρφια σκοτώνονται για χάρη της Αργυρώς

Ο Στέφανος μένει εμβρόντητος χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη. Λόγω του σοκ, αφού φύγει η Μαργέτα, παθαίνει καρδιακό επεισόδιο. Η Νότα βρίσκεται εκεί την κατάλληλη στιγμή και τον σώζει.

Ο Στέφανος μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Αν και η κατάσταση της ήδη εύθραυστης υγείας του είναι σοβαρή, ξεπερνά τον κίνδυνο για τη ζωή του. Αργότερα ο Μάρκος χτυπάει κατά λάθος με το αμάξι την Αθηνά. Σοκαρισμένος ακόμα από το αναπάντεχο ατύχημα, δίνει αίμα για να σωθεί η γιαγιά. Εκείνη διαφεύγει τον κίνδυνο. Η Μαργέτα βρίσκει την ευκαιρία να επισκεφθεί τον Στέφανο, στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες ΣΚΑΙ – Πρεμιέρα 27/09, Επεισόδια 1-2-3-4-5

Εκεί βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Νότα και οι
δύο αντίζηλες διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Η Νότα τη ρωτά αν ήρθε να τον αποτελειώσει! Αν μία γυναίκα έχει δικαίωμα να είναι στο πλευρό του είναι μόνο αυτή!

Η Νότα όμως της θυμίζει ότι εκείνη είναι που του έσωσε τη ζωή και ο Στέφανος από την άλλη προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *