Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή του ρίχνει υπνωτικά και τον αποπλανεί

Υπνωτικά χάπια θα βρεθούν στα χέρια της Αρετής και η κατάσταση θα βγει σύντομα εκτός ελέγχου, στην γη της ελιάς. Σε ποιον τα ρίχνει και ποιον βάζει στόχο να δηλητηριάσει; Ποιος πέφτει στην παγίδα της;

Η Αρετή δε μπορεί να δεχτεί ότι ο Στάθης δε θέλει να είναι ξανά μαζί! Δε μπορεί να σηκώσει στις πλάτες της αυτή την απόρριψη και είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, για να πετύχει τον σκοπό της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Και επίσημα ζευγάρι Αστέρης και Αργυρώ από την νέα χρονιά

Ο Στάθης είναι ξεκάθαρος: Δε θέλει να έχει επαφές και δε θέλει να ξανά γυρίσει στην αγκαλιά της! Βέβαια, η ίδια αυτό δε το καταλαβαίνει και κάνει τα πάντα, για να τον κατακτήσει ξανά.


Έτσι, μια μέρα, μπαίνει μέσα στο σπίτι του κρυφά και του ρίχνει υπνωτικά στο ποτό. Ο Στάθης βυθίζεται σε βαθύ ύπνο και η Αρετή τον μεταφέρει στο κρεβάτι. Εκεί, γδύνεται και ξαπλώνει δίπλα του…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πέφτει νεκρός ο Κουράκος;

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, η Αρετή, αφού ρίξει τα υπνωτικά, φωτογραφίζεται δίπλα στον Στάθη, κρατώντας τον αγκαλιά και αφήνοντας να εννοηθεί ότι ακολούθησε ερωτική βραδιά, στην γη της ελιάς.

Αμέσως μετά τρέχει σε όλη τη Μάνη και δείχνει τα αποδεικτικά στοιχεία, κάνοντας τον Στάθη έξαλλο! Εκείνος, φυσικά, δε μπορεί να θυμηθεί εάν κοιμήθηκαν μαζί ή όχι.. Πέφτει στην παγίδα της και όλα ανατρέπονται.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *