Μαύρο Ρόδο: Δεν υπάρχει περίπτωση να καταθέσω εναντίον του Γεράσιμου!

 

Μαύρο Ρόδο: Δεν υπάρχει περίπτωση να καταθέσω εναντίον του Γεράσιμου!

Δύο αστυνομικοί είναι ήδη στο σπίτι του Λευτέρη με ένταλμα για να κάνουν έρευνα.Μαύρο Ρόδο: Δεν υπάρχει περίπτωση να καταθέσω εναντίον του Γεράσιμου!

 

«Ψάξτε όπου θέλετε! Αλλά δε γίνεται να μη μου λέτε για ποιο πράγμα με υποπτεύεστε… και έχετε και χαρτί εισαγγελέα!», τους λέει ο Λευτέρης και ο Σαράντος που είναι εκεί του προτείνει να τους διώξει. «Άστο, Σαράντο!

 

Δεν φταίνε οι άνθρωποι…τη δουλειά τους κάνουν…Περάστε… ψάξτε όσο θέλετε!»…

Η έρευνα στην αποθήκη ξεκινά και οι αστυνομικοί δεν αργούν να βρουν τις εικόνες. «Βρήκαμε αυτό που ψάχναμε», λέει ο ένας και αμέσως βγάζουν χειροπέδες… Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος, τσακισμένος, έχει κρυφτεί στον αχυρώνα, αλλά συνεχίζει να είναι στον κόσμο του και η Ευτυχία με προφυλάξεις του πηγαίνει τρόφιμα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης διεκδικεί το παιδί του

«Τι καλό μου έφερες να φάω;», τη ρωτά. «Δε θα σου δώσω τίποτα αν δε μου δώσεις πρώτα το όπλο του αστυνομικού», του ξεκαθαρίζει, αλλά εκείνος ισχυρίζεται πως το πέταξε.Μαύρο Ρόδο: Δεν υπάρχει περίπτωση να καταθέσω εναντίον του Γεράσιμου!

Η μάνα του δεν τον πιστεύει, ωστόσο του αφήνει τα φαγητά και φεύγει, ενώ ο Γεράσιμος αμέσως πηγαίνει να τσεκάρει το κρυμμένο όπλο και από ύφος του φαίνεται πως κάτι ετοιμάζει…

Την ίδια ώρα, η Κασσιανή πιέζει την Ελισάβετ να πάει να καταθέσει, όμως εκείνη αρνείται. «Δεν υπάρχει περίπτωση να καταθέσω εναντίον του Γεράσιμου! Είναι άρρωστος… δεν γίνεται να τον αντιμετωπίζουν σαν εγκληματία!», της ξεκαθαρίζει και η Κασσιανή γίνεται έξαλλη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία ξεφτιλίζει την Εύα στην μέση του δρόμου

«Εξαιτίας σου το γυροφέρνει το μοναστήρι ο Γεράσιμος! Εσύ τον «τραβάς» εδώ μέσα, όπως το μέλι τη μέλισσα! Έβαλες τις αδελφές σου σε τεράστιο κίνδυνο… το οφείλεις σε αυτές πρώτα απ’ όλα να πας να καταθέσεις!

Και να πεις όλα όσα έγιναν στο κελί σου πριν τον πυροβολισμό! Είσαι υποχρεωμένη να το κάνεις… δεν σε ρωτάμε, δεν σου δίνουμε επιλογή… Κατάλαβες;»…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *