Η Γη της Ελιάς – Σοκ: Η Χάιδω μαθαίνει για τον κρυφό δεσμό της…

 

Η Γη της Ελιάς – Σοκ: Η Χάιδω μαθαίνει για τον κρυφό δεσμό της…

Μια ακόμη μεγάλη ανατροπή έρχεται να βάλει φωτιά στις εξελίξεις της σειράς «Η Γη της Ελιάς» με την Χάιδω να μαθαίνει ένα νέο που την σοκάρει.Η Γη της Ελιάς – Σοκ: Η Χάιδω μαθαίνει για τον κρυφό δεσμό της…

 

Η Χάιδω μένει άναυδη

Η Γη της Ελιάς – Σοκ: Η Χάιδω μαθαίνει για τον κρυφό δεσμό της…
Ο Μάνος και η Μαρίνα γνωρίζονται εντελώς τυχαία όπως θα δούμε με ένα ζευγάρι τον Χάρη (Ανδρέας Βούλγαρης) και τη Ρένα (Πολυξένη Σάββα) με τους οποίους θα γίνουν φίλοι. Όπως θα αποδειχθεί στη συνέχεια, πρόκειται για ένα επικίνδυνο ζευγάρι που έρχεται να αναστατώσει το αγαπημένο δίδυμο Μαρίνας και Μάνου.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Το μυστήριο λύνεται

Ο Χάρης σημειωτέο είναι ο πρώην της αδικοχαμένης αρραβωνιαστικιάς του Μάνου, της Στέλλας. Της κόρης της Χάιδως που οι «φαν» της σειράς θα θυμούνται ότι την ημέρα που επρόκειτο να παντρευτεί τον Μάνο δολοφονήθηκε.

Κάθε άλλο παρά αγαθές θα είναι οι προθέσεις του Χάρη και της Ρένας από τη συναναστροφή τους με τη Μαρίνα και το Μάνο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κρύβουν μυστικά, γνωρίζουν την οικονομική δυνατότητα του Μάνου και θα επιδιώξουν να του πάρουν χρήματα εκβιάζοντας τον. Κάποια στιγμή στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», θα εμπλακεί μέσα στην όλη δράση του νέου ζευγαριού και η Χάιδω η οποία θα της έρθει «κεραμίδα στο κεφάλι» όταν μάθει για τον κρυφό δεσμό της νεκρής κόρης της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να αποπλανήσει την Βασιλική με βίαιο τρόπο

Μένει να δούμε πως θα αντιδράσει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *