Η Γη της Ελιάς: O Ισίδωρος τραβάει τα μαλλιά του – Η καταστροφή είναι σίγουρη

Η κατάσταση στο ελαιοτριβείο είναι έκρυθμη, στην γη της ελιάς. Μετά τον θάνατο της Μυρτάλης, κανένας Βρεττάκος δε μπορεί να σταθεί στα πόδια του. Η Ιουλία γίνεται έξαλλη με την Μαργαρίτα που δεν εμπόδισε τον γιο της νωρίτερα!

Οι δυο γυναίκες μαλώνουν και η Ιουλία δίνει εντολή να φύγει άμεσα η Μαργαρίτα από το ελαιοτριβείο! Η κατάσταση ξεφεύγει, κανείς δεν είναι σε θέση να ηρεμήσει την Ιουλία, να την παρηγορήσει..

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Πόλεμος για το επίθετο του μικρού Πετράκη

Οι μέρες περνούν και ο Ισίδωρος με τον Μάνο προσπαθούν να πείσουν την Μαργαρίτα να μείνει στη δουλειά. Εκείνη, φυσικά, είναι κάθετη! Θέλει να σηκωθεί και να φύγει, θέλει να τα βροντήξει όλα και να κλείσει κάθε πόρτα πίσω της.

Ο Λυκούργος και ο Φίλιππος στενοχωριούνται με αυτή την εξέλιξη, αλλά και με τις εντάσεις μέσα στο ελαιοτριβείο της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Έτσι, ανακοινώνουν από κοινού την απόφασή τους, να φύγουν οριστικά από την επιχείρηση των Βρεττάκων!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Βαγγέλης φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί

Ο Ισίδωρος τραβάει τα μαλλιά του. Η οικονομική καταστροφή είναι σίγουρη.. Άμεσα, σύμφωνα με το youfly.com καλεί ένα συμβούλιο, για να συζητήσουν όλοι με ηρεμία και να κατευνάσει τα πνεύματα. Θα καταφέρει να κρατήσει τους συνεργάτες του ενωμένους;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *