Η Γη της Ελιάς: Τον γνωρίζει στο στρατόπεδο και θα φέρει ανατροπές

Μπορεί τον τελευταίο καιρό το αγαπημένο μας ζευγάρι, Φίλιππος και Βασιλική, να είναι προβληματισμένο, όμως ο νεαρός είναι αποφασισμένος να μπει στρατό και να ολοκληρώσει τη θητεία του, στην γη της ελιάς. Η Βασιλική τον παρακαλάει να πάρει κι άλλη μια αναβολή, αλλά αυτός αρνείται…

Η Μαργαρίτα δυσκολεύεται πολύ να εργαστεί στα χωράφια του Φίλιππου, μετά τα τελευταία γεγονότα με τον Αλέξη. Αυτό ναι μεν δυσκολεύει τον Φίλιππο, αλλά δε τον κάνει να αλλάξει γνώμη. Ο Φίλιππος φορά τα χακί του ρούχα κι ετοιμάζεται για την θητεία του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η υγεία του Ιάκωβου και ο καβγάς με την Αθηνά

Η Βασιλική επικοινωνεί μαζί του καθημερινά. Εκείνος μπαίνει στο στρατόπεδο και κάνει νέες φιλίες, οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη συνέχεια. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, ο Φίλιππος θα γνωρίσει έναν νεαρό στον στρατό και οι δυο τους θα γίνουν αχώριστοι, στην γη της ελιάς.

Όπως όλα δείχνουν, ο φίλος του θα επηρεάσει αρκετά την υπόθεση, στα επόμενα επεισόδια. Πώς θα εξελιχθεί αυτή η φιλία; Μήπως δεν είναι όλα όπως φαίνονται; Έρχεται μεγάλη ανατροπή στην συνέχεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Στη φυλακή ο Χρήστος – Σκοτώνει άνθρωπο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *