Παράδεισος Κυριών: Ο Χριστόφορος βρίσκει δηλητήριο στο ποτό του

 

Η Βικτώρια έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ρίχνει κάθε τρεις και λίγο μια ουσία

Η Βικτώρια έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ρίχνει κάθε τρεις και λίγο μια ουσία στο νερό και στο φαγητό του Χριστόφορου, με αποτέλεσμα εκείνος να δηλητηριάζεται και να έχει διαρκώς έντονες αδιαθεσίες, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών.Παράδεισος Κυριών: Ο Χριστόφορος βρίσκει δηλητήριο στο ποτό του

Στόχος της Βικτώριας είναι, κάθε φορά που Χριστόφορος αισθάνεται αδυναμία, εκείνη να τρέχει στο πλευρό του, για να του αποδεικνύει πως είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα, για να τον σώσει.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Ποιος είναι ο Σίμος που φοράει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων;

Ο Χριστόφορος, φυσικά, δε γνωρίζει τίποτα. Νομίζει πως κάτι πάει λάθος με την υγεία του και ευγνωμονεί διαρκώς την Βικτώρια για το έντονο ενδιαφέρον της. Μόνο που… μια μέρα την πιάνει στα πράσα!Παράδεισος Κυριών: Ο Χριστόφορος βρίσκει δηλητήριο στο ποτό του

Η Βικτώρια ρίχνει στο ποτό του Χριστόφορου το δηλητήριο κι εκείνος την βλέπει με τα μάτια του, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Αμέσως ελέγχει το ποτό του και διαπιστώνει πως κάτι βλαβερό κι επικίνδυνο έχει βάλει η Βικτώρια μέσα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Τί συμβολίζουν οι σταγόνες κόκκινου κρασιού στο νυφικό;

Ένας άγριος καυγάς ξεσπά μεταξύ τους. Όσο κι αν εκείνη τον ικετεύει να τη συγχωρέσει, ο Χριστόφορος μαζεύει τα πράγματά της σε μια τσάντα και την πετάει έξω από το σπίτι. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και δεν υπάρχει συγχώρεση, μετά από όλα αυτά.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *