Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει με τον Φίλιππο στο πλευρό του Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει με τον Φίλιππο στο πλευρό του Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές Καθώς η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει με τον Φίλιππο στο πλευρό του Στάθη  Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει με τον Φίλιππο στο πλευρό του Στάθη

Στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς θα δούμε την Αρετή να ασκεί βέτο αφήνοντας στον δρόμο τον Στάθη. Χωρίς σπίτι και χωρίς κανένα δικαίωμα στα περιουσία και στα χωράφια. Φυσικά αυτό θα έρθει σαν κεραυνός στο κεφάλι του Στάθη.

Η κατάσταση θα γίνει ακόμη χειρότερα όταν δει τον Στέφανο να έχει στραφεί εναντίον του. Μάλιστα θα πάει στα χωράφια και θα του πει “πάρε δρόμο”. Ο Στάθης λοιπόν έχει βρεθεί σε αδιέξοδο. Εκεί θα βρεθεί ο Ιάκωβος να τον βοηθήσει παρέχοντάς του φιλοξενία.

Στο πλευρό του θα σταθεί και η κόρη του, Βασιλική. Η Αρετή θα συνεχίζει να δείχνει τον χειρότερό της εαυτό, ακόμη και όταν φτάσουν σε δίκη. Πέρα από αυτό, θα πάρει πίσω από την Βασιλική κάποιες ρίζες τις οποίες τις της είχε δώσει. Όμως η έκρηξη της Βασιλική και του Στάθη θα σταθεί η αφορμή να περάσουν στην αντεπίθεση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Εγκαταλείπει τους πάντες και εξαφανίζεται

Αυτό θα κάνει την Αρετή και τον Στέφανο να τα χάσουν. Η Βασιλική είναι χάλια εξαιτίας της κατάστασης που βιώνει ο πατέρας της και ο Φίλιππος θα πάρει μία ανατρεπτική πρωτοβουλία. Μέσα από αυτήν την κατάσταση θα βρει τον τρόπο να προσεγγίσει τον Στάθη και να του προτείνει συνεργασία

Μέσα από αυτό θα του εξηγήσει ότι οτιδήποτε ανήκει σε αυτόν ανήκει και στην Βασιλική. Αυτό θα είναι και το πρώτο βήμα έτσι ώστε επιτέλους να σπάσει ο πάγος μεταξύ τους και να τα βρουν. Η Βασιλική θα χαρεί πολύ αλλά η Αρετή και ο Στέφανος θα νιώσουν την γη να χάνεται από τα πόδια τους.

Και αυτή θα είναι μόνο η…πρώτη σφαλιάρα που θα φάει η Αρετή και ο Στέφανος. Η οικονομική ζημιά που θα πάθουν θα είναι τεράστια αφού η συνεργασία τους με τους Βρεττάτους θα σταματήσει μέσω του Στάθη αλλά και την επέμβαση του Ιάκωβου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αγανάκτησε ο Στάθης: «Σε σιχάθηκα Αρετή»

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε και την…επόμενη σφαλιάρα για Αρετή και Στέφανο όταν η Ελένη θα έρθει και θα καταλάβει ότι η συμπεριφορά του Στέφανου δεν είναι αυτή που νόμιζε και που προφανώς είχε αρχικά εκτιμήσει.

Έτσι ο Στέφανος θα δει την σχέση του με την Ελένη να τελειώσει άδοξα. Στην συνέχεια ο Λεωνίδας θα κόψει τις πολλές επαφές με τον Στέφανο αφού θα γνωρίσει και τον άλλον του εαυτό και με τον δεύτερο του εαυτό δεν θέλει να έχει καμία επαφή.  Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει με τον Φίλιππο στο πλευρό του Στάθη

Σίγουρα η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει. Η Αρετή είναι έτοιμη να καταρρεύσει και θα δει πως η μόνη που θα βγει χαμένη τελικά από την όλη ιστορία θα είναι η ίδια και ο γιος της. Κάπου εκεί θα χάσει με την συμπεριφορά της και τον ίδιο τον Στέφανο, αφού θα καταλάβει την επιρροή που του ασκούσε όλα αυτά τα χρόνια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *