Παγιδευμένοι: Η Άννα δίνει τελεσίγραφο στον Δημήτρη

Η Άννα έχοντας μάθει από τον Αλέκο, την σκληρή αλήθεια είναι πλέον καταρρακωμένη. Συνειδητοποιώντας πως ο Δημήτρης, ο άνθρωπος με τον οποίο ονειρευόταν αποκτήσει ένα παιδί, της απέκρυψε την εμπλοκή της οικογένειας του, στην δολοφονία του πατέρα της, νιώθει προδομένη. Τσακισμένη και ξεσπώντας σε κλάματα καλεί την αστυνομία, προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη και η ψυχή του Κοσμά να μπορέσει να ηρεμήσει.

Οι αρχές δεν αργούν να φτάσουν στο σημείο που τους υποδεικνύει και οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν, τον Σπύρο και τον Θοδωρή και τους οδηγούν στο τμήμα. Οι δυο τους μεταφέρονται σε ένα κελί και κυριεύονται από απόγνωση, καθώς πιστεύουν πως θα μείνουν για χρόνια μέσα στη φυλακή. Παράλληλα ο Αλέκος βλέποντας τον Σπύρο και τον Θοδωρή με χειροπέδες, τρίβει τα χέρια του, από ικανοποίηση και επιβραβεύει τον Μίλτο για την πολύτιμη βοήθεια του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αρνείται να βάλει το μονόπετρο του Κουράκου

Λίγο μετά ο Θοδωρής και ο Σπύρος καταθέτουν για το φόνο του Κοσμά, με τις αποκαλύψεις τους, να γκρεμίζουν τον κόσμο τόσο του Δημήτρη όσο και της Άννας. Οι δυο τους βρίσκονται πλέον μέσα σε ένα κυκλώνα γεγονότων και συναισθημάτων, από τον οποίο κανείς δεν μπορεί να βγει αλώβητός.

Τη στιγμή που η Άννα ανακοινώνει τα νέα για τον Κοσμά στην Ειρήνη, την Χρύσα και την Λίνα, με εκείνες να χάνουν τη γη κάτω απ’ τα πόδια τους, ο Σταύρος, ο Ανδρέας αλλά και ο Δημήτρη συνεχίζουν τις έρευνες γύρω από την υπόθεση προσπαθώντας να βρουν την αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Κίμωνας φεύγει από το σπίτι

Και οι τρεις είναι πεπεισμένοι ότι υπάρχει και κάτι άλλο που τους διαφεύγει, αφού παραμένει αναπάντητο το πως βρέθηκε η Άννα στην αποθήκη. Οι ώρες περνούν και τα νέα για τον Θοδωρή είναι δυσάρεστα, αφού ο ανακριτής τον κρίνει προφυλακιστέο, ενώ οι έρευνες για τον Σπύρο συνεχίζονται.

Μέσα σε όλα αυτά ο Δημήτρης έχει χάσει κάθε ελπίδα να είναι και πάλι μαζί με την Άννα με εκείνη να του δίνεις τελεσίγραφο, θέτοντας του ένα πολύ μεγάλο και πολύ δύσκολο δίλημμα. Ο εισαγγελέας, σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, βρίσκεται σε απόγνωση, αφού ο μόνος τρόπος για να συνεχίσουν να είναι ζευγάρι, όπως του είπε, μεταξύ άλλων, είναι να διαγράψεις τελείως την οικογένειά του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *