Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 35 , 36 , 37 , 38

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 35 , 36 , 37 , 38Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος  36 , 37 , 38 , 39 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA. Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 35 , 36 , 37 , 38

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 35 στις 31/10/2022
Επεισόδιο 35
Δευτέρα

Οι εντάσεις ανάμεσα στην Μυρτάλη και το Χρήστο αυξάνονται συνεχώς και το ζευγάρι περνάει μεγάλη κρίση. Η Μαργαρίτα δίνει αναφορά στο Δημοσθένη για τις εργασίες στον ελαιώνα της Αρετής και εκείνος δέχεται να πληρώσει για αυτές. Ταυτόχρονα ενημερώνει το Στάθη ότι θα κρατήσει τα χρήματα από τις εισπράξεις, γεγονός που τον κάνει έξαλλο.

Ο Πότης, επισκέπτεται την Αθήνα και και τη συγκινεί με τα όσα της λέει. Η Μυρτάλη αποκαλύπτει στην Μαρίνα ότι έκανε πάλι έρωτα με τον Αλέξη και το τέλος της φιλίας των δύο γυναικών είναι πλέον δεδομένο. Η αστυνομία ανακαλύπτει ένα όπλο, το οποίο μπορεί να αποτελέσει νέο στοιχείο στην δολοφονία του Δημήτρη Καπράλου.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 36 στις 1/11/2022
Επεισόδιο 36
Τρίτη

Ο Σωκράτης βγαίνει ραντεβού με την Αλκμήνη και δε χάνει ευκαιρία να της δείξει το ενδιαφέρον του. Η Αλκμήνη με τη σειρά της, προθυμοποιείται να τον ξενάγησει στη Μάνη.

Η Γη της Ελιάς: Σωκράτης και Αλκμήνη, το νέο ζευγάρι της Μάνης;

Παράλληλα ο Σωκράτης εντείνει τις προσπάθειες του να συνεργαστεί με τους Βρεττάκους κι αυτή τη φορά ζητά από την Μαργαρίτα να μεσολαβήσει εκ μέρους του εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του για το ελαιοτριβείο του Ιάκωβου.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 37 στις 2/11/2022
Επεισόδιο 37
Τετάρτη

Ο Φίλιππος μαλώνει με την Βασιλική και φεύγει απ’ το μπαρ όπου διασκέδαζαν αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο σε ένα τύπο που την παρακολουθεί. Για καλή της τύχη, ο Φίλιππος επιστρέφει στο μαγαζί και δέρνει τον τύπο που την έχει πλευρίσει, βάζοντας όμως σε ρίσκο την αναστολή του . Ο Χρήστος απογοητεύεται συνεχώς από την συμπεριφορά της Μυρτάλης ενώ εκείνη εμπλέκεται σε ένα ακόμα καβγά αυτή τη φορά με αποδέκτη Μαρίνα.

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική στο νοσοκομείο σε τραγική κατάσταση

Ο Ισίδωρος δίνει το πρώτο επίσημο λόγο του ως υποψήφιος δήμαρχος και όλο το χωριό δίνει το παρόν. Η Αρετή, προσπαθεί να δει το εγγόνι της έστω κι από μακριά και η Ντάρνα την βλέπει και καλει την αστυνομία, την ώρα που η Αθήνα δέχεται άλλη μία οργανωμένη επίθεση για τη ζωή της.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 38 στις 3/11/2022
Επεισόδιο 38
Πέμπτη

Η επίθεση της Βαγγελιώς στην Αθήνα είχε ως αποτέλεσμα την μεταφορά της Αθήνας, την απομόνωση και την τιμωρία της με στέρηση του επισκεπτηρίου. Ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει την Αντιγόνη και η επιμονή του δείχνει να την ενοχλεί. Οι εξετάσεις της Βασιλικής, απ’ το νοσοκομείο, δείχνουν στον οργανισμό της ναρκωτική ουσία.Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 35 , 36 , 37 , 38

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *