Σασμός: Θα σκοτώσει ο Νικηφόρος τον Μαθιό;

Συγκλονίζουν όσα συμβαίνουν στη σειρά «Σασμός», με τη Βασιλική να έχει χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, από τη στιγμή που μαθαίνει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον άντρα της, ενώ ο Νικηφόρος κλονίζεται και ορμά εναντίον του.

Ο Νικηφόρος ορμά και απειλεί να σκοτώσει τον Μαθιό

Βουβή παρέμεινε η Βασιλική από τη στιγμή που έμαθε ότι ο Μαθιός έβαψε τα χέρια του με αίμα, ενώ ο πόνος της είναι μεγάλος. Θέλοντας όμως να τον προστατέψει δεν μιλά σε κανέναν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τι κάνει όταν μαθαίνει το ένοχο μυστικό;

Τόσο όμως η Αργυρώ με τον Αστέρη, όσο και ο Νικηφόρος με την Καλλιόπη ανησυχούν για τον χωρισμό τους. Μάλιστα η Καλλιόπη μιλά στην Βασιλική, λέγοντας της ότι η αγάπη που της έχει ο Μαθιός του όπλισε το χέρι.

Εντωμεταξύ, τυχαία ο Νικηφόρος στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», μαθαίνει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του. Μένει άναυδος και δεν μπορεί να εξηγήσει το γιατί. Έτσι πάει να τον βρει και τον φωνάζει δολοφόνο απειλώντας να τον σκοτώσει.

Ο Μαθιός βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το μυστικό του και δέχεται όλες τις κατηγορίες, ενώ προσπαθεί να του εξηγήσει ότι ο Στεφανής ήταν ένα τέρας που βασάνιζε τη μητέρα του. Ο Νικηφόρος μη μπορώντας να ελέγξει τα συναισθήματά του πιάνεται στα χέρια με τον Μαθιό, ενώ η Βασιλική, μπαίνει ανάμεσά τους για να τους χωρίσει, λέγοντας στον γιο της ότι είναι ντροπή αυτό που κάνει και ζητά από τον Μαθιό να το ξανασκεφτεί πριν παραδοθεί.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: «Πες την αλήθεια αλλιώς θα σε σφάξω»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *