Η Γη της Ελιάς: Έτσι αυτοκτονεί ο Αλέξης

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», καθώς ο Αλέξης θα δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο Αλέξης δεν αντέχει όσα έχει να αντιμετωπίσει και δίνει τέλος στη ζωή του

Ο Αλέξης φτάνει στα άκρα, το μυαλό του θολώνει και σκοτώνει την Μυρτάλη, τη γυναίκα που αγαπά όσο καμιά άλλη. Ο χαμός της είναι βαρύς για όλη την οικογένειά της που θρηνεί οργισμένη για τον υπεύθυνο που της στέρησε τη ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αυτό είναι το τέλος του Ευθύμη στη σειρά

Μάλιστα η Μαργαρίτα μαθαίνει το τραγικό γεγονός από τον ίδιο τον Αλέξη που της ομολογεί όσα έκανε. Γεμάτη ενοχές που ενώ γνώριζε την ψυχική του κατάσταση, δεν τον είχε βάλει στο ψυχιατρείο, τον οδηγεί στην αστυνομία, ενώ αργότερα, καταρρέει όταν μαθαίνει και τα άλλα εγκλήματα του.

 

Όταν πηγαίνει να τον δει στη φυλακή, το κλίμα που επικρατεί είναι βαρύ, τα λόγια της σκληρά. Ο Αλέξης στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», δεν αντέχει στη σκέψη ότι θα ζήσει για όλη του τη ζωή φυλακισμένος, αλλά και ότι η ίδια του η μητέρα τον έχει απορρίψει και έτσι αποφασίζει να δώσει τέλος. Οι αστυνομικοί τον βρίσκουν νεκρό μέσα στο κελί. Ο Αλέξης δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση και αυτοκτόνησε, κάτι βέβαια που τρελαίνει την Μαργαρίτα όταν το μαθαίνει και ξεσπά σε λυγμούς, ενώ το νέο σοκάρει όλη την Μάνη.

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή Θάλασσα επόμενα επεισόδια 15 ,16 ,17.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *