Eurovision: Τι φταίει που δεν πέρασε η Ελλάδα στον τελικό;

 

Eurovision: Τι φταίει που δεν πέρασε η Ελλάδα στον τελικό;

Eurovision: Τι φταίει που δεν πέρασε η Ελλάδα στον τελικό;

Πολλοί παρατήρησαν πως ο νεαρός έτρεμε και είχε αρκετό άγχος.. Και πως να μην έχει, άλλωστε, όταν όλη η Ελλάδα τον παρακολουθεί, πεπεισμένη ότι θα αποτύχει! Ο Victor Vernicos εκπροσώπησε αξιοπρεπέστατα την χώρα, μοιράστηκε την ιστορία του μέσα από το τραγούδι που ο ίδιος έγραψε και κατάφερε να συγκινήσει, όσους άγγιξε πραγματικά.

Από εκεί και πέρα, αν ψάχνουμε το ποιος φταίει κι αν πρέπει να κατηγορήσουμε έστω κι έναν για την “αποτυχία” της ελληνικής συμμετοχής, τότε σίγουρα αυτός δεν είναι ο Victor Vernicos.

Διαβάστε Επίσης  Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλειστή η Κατεχάκη

 

Ο πόλεμος και οι επιτροπές

Δε θα εστιάσουμε στον πόλεμο που έγινε στις εκπομπές και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, κατά του νεαρού Victor Vernicos. Η πρόβα του ήταν πράγματι κακή και τα αρνητικά σχόλια αναμενόμενα (βέβαια, όχι σε τόσο ακραίο βαθμό).

Η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Γιώργος Λιάγκας εύστοχα σχολίασαν πως τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρει η ΕΡΤ, αλλά και η ομάδα που συνόδεψε τον Victor στο Λίβερπουλ. Η σκηνική του παρουσία ήταν φτωχή, ο ήχος γεμάτος προβλήματα, η ενδυματολογική επιλογή ασχολίαστη για ένα παιδί 16 ετών.

Τι είδαν οι τηλεθεατές; Ένα αγόρι να χορεύει άγαρμπα, γεμάτο άγχος, σε μια άδεια σκηνή, χωρίς καμία βοήθεια. Σα να τον έπιασαν από τον γιακά και τον πέταξαν πάνω στην πίστα, λέγοντάς του “Τραγούδα!”.

Διαβάστε Επίσης  Λαμία: Μαθητής έπεσε από ύψος 5 μέτρων όταν υποχώρησε κάγκελο

Όταν αναλαμβάνεις να στείλεις μια τόσο δύσκολη συμμετοχή (δύσκολη από όλες τις απόψεις – μουσική, ρυθμός, εμπειρία τραγουδιστή κλπ), προσπαθείς για το καλύτερο και δε το κάνεις να φαίνεται “προχειροδουλειά”.

Ελπίζουμε ο Victor Vernicos να απόλαυσε κάθε λεπτό αυτής της εμπειρίας και να κράτησε τις όμορφες στιγμές σαν φυλαχτό. Όσο για τα αρνητικά σχόλια; Ο κόσμος έχει αδύναμη μνήμη και ξεχνά. Όχι ότι έχει σημασία, φυσικά..

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *