Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ανακαλύπτει πως δεν είναι ο Θοδωρής ο δολοφόνος

 

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ανακαλύπτει πως δεν είναι ο Θοδωρής ο δολοφόνος

Η Άννα βλέπει τον Δημήτρη τον Σταυρό και τον Ανδρέα να προσπαθούν να λύσουν τον Θοδωρή και θεωρεί ότι τον βοηθούν να αποδράσει. Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ανακαλύπτει πως δεν είναι ο Θοδωρής ο δολοφόνος

 

Στο μυαλό της έρχονται οι πρώτες στιγμές γνωριμίας της, με τον Δημήτρη, οι κόντρες, οι διαφωνίες και όλα αυτά τα περιστατικά, που στάθηκαν αφορμή για να γεννηθεί ο έρωτας τους.

 

Γρήγορα όμως επιστρέφει και πάλι σκληρή πραγματικότητα που έχει μπροστά της. Ειδοποιεί την αστυνομία και βγαίνει έξω καταρρακωμένη. Ο Αλέκος παρακολουθεί από μακριά τα όσα διαδραματίζονται, ενώ έχει μαζί του και φωτογράφο, για να αποθανατίσει τα γεγονότα και να προωθήσει το υλικό στον τύπο. “Κοίτα την κατάσταση της. Πόσο λυπημένη είναι. Πως έχασε ξαφνικά όλα τα όνειρά της”, λέει ικανοποιημένος στον βοηθό του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Spoiler φωτιά από την Βάσια Παναγοπούλου

Την ίδια στιγμή ο Θοδωρής ξεσπάει σε κλάματα και παρακαλεί τον Δημήτρη, να του δώσει την ευκαιρία να του εξηγήσει. “Δεν έχεις πια αδερφός στον οποίο να μπορείς να εξηγήσεις”, του απαντά με λυγμούς εκείνος και δίνει εντολή στον Ανδρέα να του περάσεις χειροπέδες. Παράλληλα ο Σπύρος τηλεφωνεί στον Γεράσιμο και του λέει πως συνέλαβαν τον εγγονό του και ο ίδιος πηγαίνει να παραδοθεί.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Θοδωρή, ο θάνατος του Κοσμά επήλθε από μια σφαίρα. Στο πτώμα του όμως, βρέθηκαν δύο σφαίρες, γεγονός που προβληματίζει τον Σταύρο, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αυτό είναι το μυστικό της Λεμονιάς

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, που μπορεί να ανατρέψει και πάλι την υπόθεση. Ενδέχεται, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, να μην είναι τελικά ο Θοδωρής αυτός που σκότωσε τον πατέρα της Άννας, αλλά κάποιο άλλο πρόσωπο.

Που πρέπει να βρεθεί…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *