Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 137 , 138 , 139 , 140 , 141

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 137 , 138 , 139 , 140 , 141

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 137 , 138 , 139 , 140 , 141.Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 137 , 138 , 139 , 140 , 141

Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 137 στις 22/5/2023
Επεισόδιο 137
Δευτέρα

Η αποκάλυψη της αλήθειας για το φόνο του Στεφανή συντρίβει τη Βασιλική, η οποία αντιδρά απεγνωσμένα. Ο Μαθιός προσπαθεί να της εξηγήσει, αλλά μάταια.

Την ίδια στιγμή, η συμπεριφορά τους θορυβεί το Νικηφόρο, την Καλλιόπη και τον Αστέρη, που προσπαθούν να μάθουν τι έχει συμβεί. Το γλέντι για την ανάρρωση του Αντώνη συνεχίζεται με επιτυχία. Η Κατερίνα θα δεχτεί μία αναπάντεχη πρόταση, ενώ μία απρόσμενη άφιξη θα προκαλέσει απορίες και λανθασμένες εντυπώσεις.

Ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αργυρώ και μοιάζει να δίνει μία νέα ευκαιρία στη σχέση τους. Η Βασιλική επιστρέφει στο σπίτι, αλλά το γυαλί για εκείνη και το Μαθιό μοιάζει να έχει ραγίσει οριστικά. Ο
Μαθιός επισκέπτεται τη μητέρα του σε άσχημη κατάσταση και της αποκαλύπτει ότι ομολόγησε την αλήθεια

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 138 στις 23/5/2023
Επεισόδιο 138
Τρίτη

Η φήμη ότι κάτι πολύ κακό συμβαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων εξαπλώνεται γρήγορα στο χωριό. Τα κουτσομπολιά οργιάζουν και το θέμα κυριαρχεί στο καφενείο με τον Παντελή να βάζει λάδι στη φωτιά, με τα σχόλια και τα υπονοούμενα του.

Όλα αυτά φτάνουν στα αυτιά του Αντώνη που αποφασίζει να επισκεφτεί αιφνιδιαστικά το Μαθιό για να μάθει ακριβώς συμβαίνει αναζητώντας παράλληλα αποδείξεις για το δολοφόνο του Στεφανή, καθώς είναι σχεδόν σίγουρος πως ο Μαθιός γνωρίζει περισσότερα, ή ακόμη και να τον έχει σκοτώσει ο ίδιος.

Ο Μαθιός ξεγλιστρά από την πίεση του αστυνόμου αφού το μέλλον της Βασιλικής και του Νικηφόρου είναι πάνω απ’ όλα και δεν θέλει να καταστραφούν μαζί του. Την ίδια ώρα η Βασιλική καταρρακωμένη φαίνεται να οδηγείται σε μια τραγική λύση για να ξεφύγει από το αδιέξοδο που ζει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Στεφανής στοιχειώνει και τον Μανώλη στον ύπνο του(video)

Να διώξει τον Μαθιό, οριστικά και αμετάκλητα απ’ τη ζωή της και να φύγει μακριά από την Κρήτη παίρνοντας μαζί της και τον Νικηφόρο, κόβοντας έτσι κάθε επικοινωνία με τους Σταματάκηδες και την Κρήτη.

Ο Μαθιός απελπισμένος θρηνεί που η Βασιλική πλέον δεν θα είναι στη ζωή του. Εκείνη από την άλλη πρέπει να κρύψει τον πόνο της από τον ανήσυχο Νικηφόρο με κάθε τρόπο.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 139 στις 24/5/2023
Επεισόδιο 139
Τετάρτη

Η Βασιλική αποφασίζει να πάει στον παπά Μιχάλη για να εξομολογηθεί και να του μιλήσει με ανοιχτά χαρτιά για όλα. Η παπαδιά, η Κατερίνα, κάνοντας σενάρια λέει στον παπά ότι ίσως η Βασιλική να έχει κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μετά τον Μαθιό, ο Αντώνης Φραγκιαδάκης αποφασίζει να επισκεφτεί έναν προς έναν τους Σταματάκηδες για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. Πανικόβλητοι και ανυποψίαστοι, η Αργυρώ σε συνεννόηση με τον Αστέρη προσπαθούν να φέρουν τον Μαθιό και την Βασιλική σε επαφή.

Η κατάσταση όμως βγαίνει εκτός ελέγχου. Ο Αντώνης επιστρέφει στο τμήμα σχεδόν βέβαιος για την ενοχή του Μαθιού αλλά του λείπουν τα στοιχεία.

Στο μεταξύ πρόσωπο με πρόσωπο έρχεται η Καλλιόπη με το Βαγγέλη ο όποιος είναι έτοιμος να της πει αυτό που όλοι της κρύβουν. Ότι ο Πετράκης είναι παιδί του γιου της. Η Θεοδώρα πάλι παρακινεί την Άννα και την Κατερίνα να κάνουν την επαναστατήσει τους.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 140 στις 25/5/2023
Επεισόδιο 140
Πέμπτη

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αργυρώ και Άσπα κληρονομούν χωράφια και λεφτά

Η εισαγγελέας Αιμιλία πείθει τη Στέλλα να πλησιάσει περισσότερο τον Φαρμάκη. Ο πατέρας της όμως που πριν από μήνες είχε πέσει θύμα του Φαρμάκη για να την εκφοβίσει, την προειδοποιεί να προσέχει, όσο εκείνος απλώνει όλο και περισσότερο τα δίχτυα του επάνω της.

Πυρ και μανία ο Παύλος ξεκαθαρίζει στον Αντώνη πως αν ισχύει τελικά ότι η σφαίρα πήγαινε για τη Μαρίνα και όχι για τον ίδιο θα πάρει το νόμο στα χέρια του και θα σκοτώσει τον Φαρμάκη.

Παράλληλα η Έλενα εκβιάζει τον Ευθύμη προκειμένου να μάθει τι έγινε και που βρίσκεται ο Οδυσσέας. Ο Λευτέρης από την πλευρά του προειδοποιεί τον Ευθύμη να μην πειράξει την Έλενα. Εκείνος ωστόσο έχει έναν άσσο κρυμμένο στο μανίκι του.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 141 στις 26/5/2023
Επεισόδιο 141
Παρασκευή

Ο Σταύρος προσπαθεί να παραμείνει στη ζωή του Πετράκη με κάθε τρόπο και ζητά από την Αργυρώ να του επιτρέψει να τον βλέπει. Μία εξέλιξη όμως που θα προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό στην Αργυρώ καθώς προσπαθούν με τον Αστέρη και με βοήθεια από παιδοψυχολόγο να του πουν την αλήθεια για το ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του.

Μέσα σε αυτό τον πανικό ο Παύλος προτείνει την αλήθεια ως την μόνη λύση στο αδιέξοδο με το παιδί φέρνοντας τον Αστέρη, ο οποίος γνωρίζει την κατάσταση της Καλλιόπη σε πολύ δύσκολη θέση. Η Αιμιλία και ο Λευτέρης βρίσκουν επιτέλους τον τρόπο να πιάσουν τον Φαρμάκη, χρησιμοποιώντας ως δόλωμα την Έλενα.

Η Στέλλα συζητάει με τον Φαρμάκη, και φτάνουν στην ιστορία του Καραπάνου και του γιου του Γεράσιμου καθώς ο Φαρμάκης και ο Καραπάνος ήταν επιστήθιοι φίλοι.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *