Σασμός: Η Μαρίνα σε τετ α τετ με τον Αστέρη μετά τον φόνο

Σασμός: Η Μαρίνα σε τετ α τετ με τον Αστέρη μετά τον φόνοΣασμός : Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δραματικές καθώς θα βρεθεί η Μαρίνα σε τετ α τετ με τον Αστέρη μετά τον φόνο.

Το σπίτι των Βρουλάκηδων θυμίζει πια τόπο τραγωδίας … Βυθισμένο στο θρήνο και ταυτόχρονα στη δίψα για εκδίκηση, ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει ένα ακόμα μέλος του. Τη στιγμή που ο Πέτρος μπαίνει στο χώμα, η Μαρίνα νιώθει την καρδιά της να σκίζεται. Τα ξαδέρφια από το Ηράκλειο, ορκίζονται να πάρουν το αίμα τους πίσω και το χωριό βράζει.

Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Ξαφνικά ο Αστέρης παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Βγαίνει από τη σπηλιά όπου κρυβόταν και παραδίδεται στην αστυνομία, έτοιμος να πληρώσει για την πράξη του .Πριν καν προλάβουν οι δικοί του να αντιδράσουν, ομολογεί τα πάντα. Νιώθει ότι δεν έχει πια κάτι να χάσει. Εχει ήδη χάσει τα πάντα και για να μπορέσει να αντέξει τις τύψεις του, που τον βασανίζουν θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Θοδώρα θα μετακομίσει στον Λευτέρη

Σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες TV , το νέο της ομολογίας του διαδίδεται στο χωριό και η Μαρίνα καταρρακωμένη θα ζητήσει από τα ξαδέρφια της να γυρίσουν στο Ηράκλειο και να ξεχάσουν τη βεντέτα. Έπειτα πάει να δει τον Αστέρη στη φυλακή θέλει να αντικρίσει το φονιά του γιου της κατά πρόσωπο. Να τον κοιτάξει στα μάτια και να τον ρωτήσει γιατί; Λες και η απάντηση του θα απαλύνει τον πόνο της ψάχνει απεγνωσμένα κάπου να πιαστεί για να μη διαλυθεί τελείως.

Σασμός: Η Μαρίνα σε τετ α τετ με τον Αστέρη μετά τον φόνοΗ Μαρίνα σε τετ α τετ με τον Αστέρη μετά τον φόνο

ο Αστέρης όταν θα δει τη μάνα του Πέτρου ντυμένη στα μαύρα και λιωμένη από τον πόνο να τον κοιτάζει στα μάτια και να του λέει Γιατί; Hντα σου έκανε ο Πετρής μου και τον σκότωσες; θα καταρρεύσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ διαβάζει το γράμμα του Αστέρη – Τί γράφει;

Αλλά όμως, δεν μπορεί να δώσει στη Μαρίνα τις εξηγήσεις που αναζητά και ο ίδιος αδυνατεί να καταλάβει τι ακριβώς όπλισε το χέρι του και τον οδήγησε σε ένα φόνο που κατέστρεψε τη ζωή του. Για αυτό και η επίσκεψή της τον συντρίβει και κλείνεται ακόμα περισσότερο στον εαυτό του. Η προσπάθειά της Στέλλας να τον κάνει να ανοιχτεί και να μιλήσει για ότι συνέβη πέφτει στο κενό.

Η Καλλιόπη, Απογοητευμένη από τη στάση του γιου της, ο οποίος δείχνει να έχει παραιτηθεί από τα πάντα, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Στέλνει τον Μαθιό να του μιλήσει και αυτός με τη σειρά του προσπαθεί να τον αφυπνίσει. Όμως ο Αστέρης έχει μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του . Την Αργυρώ στην οποία χρωστά όλες τις εξηγήσεις….

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *