Παγιδευμένοι: Πως θα πω στην Άννα τι κάνατε; Πως θα τη ζητήσω να συνεχίσει να με αγαπά;

 

Παγιδευμένοι: Πως θα πω στην Άννα τι κάνατε; Πως θα τη ζητήσω να συνεχίσει να με αγαπά;

Ένας καταρρακωμένος Δημήτρης κατηγορεί τον πατέρα που έμαθε στον ίδιο, να είναι πάντα έντιμος και να μη λέει ψέματα, ότι τον πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο.Παγιδευμένοι: Πως θα πω στην Άννα τι κάνατε; Πως θα τη ζητήσω να συνεχίσει να με αγαπά;

Του ξεκαθαρίζει ότι θα ομολογήσει τα πάντα και θα τιμωρηθεί όπως πρέπει και ο Σπύρος ξέρει ότι ο γιος του έχει δίκιο και απλώς κούνα το κεφάλι του, έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του.

“Κι εσύ τι θα απογίνει;”, τον ρωτάει, για να πάρει την σκληρή απάντηση: “Εγώ είναι σαν να έχω ήδη πεθάνει. Πως θα πω στην Άννα τι κάνατε; Πως θα τη ζητήσω να συνεχίσει να με αγαπά; Πως θα είναι πια γυναίκα μου;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Σταύρος ζητά από τον Αστέρη να βρεθούν

Πως θα την κοιτάξω στα μάτια”;

Έπειτα ζητάει από τον Σταυρό μια ημέρα διορία, μέχρι να βρει τον Θοδωρή και να τον οδηγήσει κι αυτόν στην δικαιοσύνη και εκείνος του την δίνει. Όμως ο Θοδωρής βρίσκεται ήδη μέσα σε κοντέινερ στο οποίο τον έχουν οδηγήσει οι άνθρωποι του Γεράσιμου και περιμένει να μπαρκάρει στο πλοίο που θα τον βγάλει εκτός Ελλάδας.

Βέβαια ο Αλέκος που συνεχίζει να παρακολουθεί την κάθε του κίνηση, δεν πρόκειται να τον αφήσει να το σκάσει, αφού έχει τα δικά του σατανικά σχέδια. Λίγο πριν τα πάντα τιναχτούν στον αέρα, σύμφωνα με το περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV, η Άννα αρχίζει να καθαρίζει και να τακτοποιεί το σπίτι που νοίκιασε.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Άσπα βρίσκει τον Άγγελο πνιγμένο στα αίματα

Θέλει να το έχει έτοιμο για το βράδυ, που θα έρθει ο Δημήτρης και θα του δείξει για πρώτη φορά το μέρος, όπου θέλει να κάνουν οικογένεια και να ζήσουν μαζί, την υπόλοιπη ζωή τους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *